Οι δηλώσεις της Πρεζεράκου για την Μακρυπούλια

03.03.2011
Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι η νέα κριτής του “Dancing with the stars” και αυτό από μόνο του είναι μια αφορμή για αν μιλήσει στο περιοδικό Down Town.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι η νέα κριτής του “Dancing with the stars” και αυτό από μόνο του είναι μια αφορμή για να μιλήσει στο περιοδικό Down Town. Στη συνέντευξη της λοιπόν τονίζει ότι δεν είχε κανέναν σκοπό να πάρει τη θέση κανενός, πόσο μάλλον κάποια έμπειρης στο χορό όπως η Γκαλένα Βελίκοβα και δηλώνει πώς: "Νομίζω ότι πληγωνόμαστε μέσα μας μόνο αν γνωρίζουμε ότι κάναμε κάτι λάθος. Όταν εσωτερικά είμαστε ήρεμοι και ξέρουμε πως δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι, τότε δεν μας πληγώνει τίποτα. Τα όσα γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Δεν έχω κάποια ενοχή γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Άλλωστε έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω όλα με χιούμορ. Δεν είχα καημό να κάνω ντε και καλά τηλεόραση, ούτε να λειτουργήσω παρεμβατικά σε ένα σόου για να πετάξω κάποιον άλλο έξω",είπε το κορίτσι.

Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια που θα παρουσιάζει την εκπομπή, η Έρρικα ρωτήθηκε πώς βλέπει το ότι Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους: "Από την στιγμή που ο Μιχάλης και η Ζέτα το έκαναν, θα πει πως ήταν έτοιμοι και καλώς έπραξαν. Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι πολύ λαμπερό, πολύ όμορφο, που ακτινοβολεί καλοσύνη. Είναι πολύ καλό παιδί. Την εκτιμώ πολύ και χαίρομαι που είναι ερωτευμένη. Είναι ένα κορίτσι που της αξίζουν πολλά. Είναι πολύ ιδιαίτερη". Και φυσικά εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, αφού όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για γυναίκα να πει καλό λόγο για άλλη και μάλιστα δημοσίως. Το ότι απλά θα δουλεύουν και παρείτσα είναι ότι καλύτερο για την Έρρικα. Καλή αρχή λοιπόν!

Ελένη Αναστασάκη