Ο Πάρης της "Σταρ Ελλάς"!

24.06.2008
«Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις», συνηθίζεται να λέμε και στην περίπτωση της Σταρ Ελλάς Διονυσίας Κουκίου και του τραγουδιστή Πάρη φαίνεται ότι η συγκεκριμένη φράση ταιριάζει γάντι! Άλλωστε όλη η Πάτρα μιλάει για δύο νέα παιδιά

Από τον Θάνο Μανιάρα

«Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις», συνηθίζεται να λέμε και στην περίπτωση της Σταρ Ελλάς Διονυσίας Κουκίου και του τραγουδιστή Πάρη φαίνεται ότι η συγκεκριμένη φράση ταιριάζει γάντι! Άλλωστε όλη η Πάτρα μιλάει για δύο νέα παιδιά που ζουν τον έρωτά τους με διακριτικότητα και χωρίς να προκαλούν. Για ποιο λόγο, όμως, οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση; Το ΛΟΙΠΟΝ σήμερα σας παρουσιάζει την πρώτη τους συνάντηση μετά την εκλογή της Διονυσίας ως Σταρ Ελλάς.

Στη γενέτειρά της βρέθηκε το περασμένο Σάββατο η 22χρονη καστανομάλλα Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου. Η όμορφη Διονυσία, που έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει γι αυτήν από το βράδυ της 26ης Μαϊου, όταν κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, κατέβηκε στην Πάτρα για να ξεκουραστεί λίγο και, φυσικά, για να δει την οικογένειά της. Μήπως όμως υπήρξε και κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο επεδίωξε να συναντήσει;

Το οικογενειακό γλέντι
Οι γονείς και τα δύο αδέλφια της Διονυσίας ζουν στην Παραλία Πατρών, στην περιοχή κοντά στην παλιά «Εύα». Μάλιστα, όπως μάθαμε, στο καφέ μπαρ που διατηρεί ο αδελφός της στήθηκε το περασμένο Σάββατο ένα τρικούβερτο γλέντι με πολύ χορό, όπου φίλοι και συγγενείς της οικογένειας έσπευσαν να συγχαρούν τη Διονυσία για τη σπουδαία επιτυχία της, ενώ παράλληλα της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο διεθνή διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, όπου θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα στις 16 Ιουνίου στο μακρινό Βιετνάμ.

Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Πάρη
Μετά το οικογενειακό γλέντι στο μαγαζί του αδελφού της, η Σταρ Ελλάς έκανε ακόμα ένα γλέντι, αυτή τη φορά σε πολύ γνωστό μπουζουξίδικο της περιοχής... Συγκεκριμένα, στα «9/8», όπου εμφανίζεται και ο τραγουδιστής Πάρης, τον οποίο είχαμε γνωρίσει όταν τραγούδησε ντουέτο με την Άννα Βίσση το «Μαγαβατούτ».

Το ΛΟΙΠΟΝ φέρνει σήμερα στο φως τις φωτογραφίες από αυτό το ξενύχτι της Διονυσίας με τις κολλητές της. Οι φήμες ότι υπάρχει ανάμεσά τους κάτι παραπάνω από φιλία διέρρευσαν αμέσως. Είναι εκείνος που πολιορκήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγες ώρες μετά τη στέψη της νεαρής Πατρινιάς, εξαιτίας της πληροφορίας που τον ήθελε να είναι το έτερόν της ήμισυ. Βέβαια, τη φήμη περί σχέσης διέψευσαν τόσο η ίδια από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα» όσο και ο Πάρης σε μεσημεριανή εκπομπή, αν και παραδέχτηκε ότι είναι φίλος με τον αδελφό της. Η παρουσία της Διονυσίας στο συγκεκριμένο στέκι όμως προκαλεί πολλά ερωτήματα. Τις φωτογραφίες έφερε πρώτη στη δημοσιότητα η αποκαλυπτική εφημερίδα «Η Ημέρα» και, όπως είναι φυσικό, από την πρώτη κιόλας στιγμή τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά».

Το ραντεβού στο κέντρο «9/8», στην Ακτή Δυμαίων, δόθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η μία εκ των κολλητών της Διονυσίας είχε φροντίσει τις λεπτομέρειες. Πρώτο τραπέζι πίστα για να μπορούν να απολαύσουν το γοητευτικό τραγουδιστή, καλαθιές λουλούδια προσφορά του καταστήματος και μπόλικες φιάλες αλκοόλ για να ανέβει το κέφι. Έτσι κι έγινε. Οι πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν ότι η παρέα της Σταρ Ελλάς αριθμούσε γύρω στα εξήντα άτομα!

Φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ ότι η επιλογή του συγκεκριμένου κέντρου δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με τις φήμες, ο Πάρης έχει «κλέψει» την καρδιά της Διονυσίας. Τι και αν οι δυο τους, για να κρατήσουν τα προσχήματα, δέχθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί έχοντας ανάμεσά τους την κοινή του φίλη Σία Καρβούνη. Τα βλέμματά τους φανέρωναν άλλα... Μάλιστα η Διονυσία φέρεται να επισκέφθηκε τον Πάρη στο καμαρίνι του λίγο πριν κάνει την επίσημη εμφάνισή της στο κέντρο.