Ο Λάκης έγραψε για τον Νίκο Μίχα

23.06.2008
Στηρίζει τους νέους ο Λάκης Λαζόπουλος και το απέδειξε για άλλη μια φορά δίνοντας στίχους του στον Νίκο Μίχα. Έτσι, «Τα παιδιά των μπαλκονιών» έγιναν μπαλάντα στο καινούργιο του CD «Τι τρέχει».

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Στηρίζει τους νέους ο Λάκης Λαζόπουλος και το απέδειξε για άλλη μια φορά δίνοντας στίχους του στον Νίκο Μίχα. Έτσι, «Τα παιδιά των μπαλκονιών» έγιναν μπαλάντα στο καινούργιο του CD «Τι τρέχει».

Σ' ένα μπαλκόνι που έβλεπε στο τίποτα μεγάλωσα παιδάκι. Μικρό ποδηλατάκι, το πήγαινα και το φερνα σε ένα τετραγωνάκι, τα όνειρα στριμώχτηκαν σε ένα δωματιάκι, που όλο σουτ και σουτ γιατί το κρεβατάκι μου το χώριζε τοιχάκι με του δίπλα του ανάποδου το μέσα σαλονάκι Οι στίχοι του Λάκη Λαζόπουλου, αληθινοί, καυστικοί αλλά και ευαίσθητοι, έγιναν σήμα-κατατεθέν της δουλειάς του νεαρού τραγουδιστή, που του στέλνει ένα «τεράστιο ευχαριστώ»!

«Θεωρώ ότι είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας καταξιωμένοι δημιουργοί να βοηθάνε νέους καλλιτέχνες. Πιστεύω, λοιπόν, ότι, εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης ο κ. Λαζόπουλος είναι και πολύ μεγάλος άνθρωπος», μας είπε ο Νίκος Μίχας.

Ο νεαρός τραγουδοποιός, που έγινε γνωστός από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story», γνώρισε τον Λάκη Λαζόπουλο πριν από δύο χρόνια, όταν εκείνος ετοίμαζε το μουσικό σήμα μιας εκπομπής που είχε στα σκαριά. Τους έφερε σε επαφή η δισκογραφική εταιρεία του νεαρού καλλιτέχνη, η Heaven, και συμφώνησαν να γράψει τη μουσική και να τραγουδήσει το μουσικό σήμα της εκπομπής ο Νίκος σε στίχους του Λάκη. Η εκπομπή, τελικά, δεν έγινε, αλλά το τραγούδι ηχογραφήθηκε. Μέχρι που ο Νίκος Μίχας ζήτησε από τον Λάκη Λαζόπουλο την άδεια να το βγάλει από το συρτάρι. Η τύχη είχε χτυπήσει για δεύτερη φορά την πόρτα του νεαρού καλλιτέχνη, μόνο που τώρα το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να τραγουδάω τους στίχους του Λάκη Λαζόπουλου», συνέχισε να μας λέει ο Νίκος Μίχας. Νιώθω ότι μου έχει κάνει ένα πολύτιμο δώρο».

Και πώς να μη συμβαίνει αυτό, αφού πράγματι κάθε γραμμή από τους στίχους του Λάκη είναι μια κατάθεση ψυχής: «Και στα βιβλία διάβαζα για τις επαναστάσεις και για τα παιδιά των λουλουδιών και για τις αντιστάσεις. Κι εγώ ακάλυπτο έβλεπα και λεωφορείων στάσεις».

«Γιατί πιστεύεις ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει μεγάλη μερίδα κοινού στους νέους ανθρώπους», ρώτησα τον Νίκο Μίχα.

«Γιατί λέει τα πράγματα όπως είναι, χρησιμοποιώντας μια δική του γλώσσα. Είναι πάντα αληθινός».

Εσύ θα άντεχες αύριο, μεθαύριο να σε σατιρίσει;

«Δεν έχω πρόβλημα. Ίσα ίσα, για να σε σατιρίζουν, σημαίνει ότι έχεις κάτι, πως ξεχωρίζεις. Αυτό που έχεις κάνει κρίνεται από τον κόσμο και όχι από τη σάτιρα».