Η ζωντοχήρα τού έφαγε τα λεφτά

23.06.2008
Σφάζονται για τα κληρονομικά οι δύο χήρες του πλούσιου μακαρίτη. Τσακωμοί και μαλλιοτράβηγμα πάνω στον τάφο του μετά την αποκάλυψη της μεγάλης απάτης που έστησε η ερωμένη του, σε συνωμοσία με την κόρη της από άλλο γάμο, εις βάρος της πρώην συζύγου και των ανήλικων παιδιών του, τα οποία έχουν μείνει στην κυριολεξία στο δρόμο!

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Σφάζονται για τα κληρονομικά οι δύο χήρες του πλούσιου μακαρίτη. Τσακωμοί και μαλλιοτράβηγμα πάνω στον τάφο του μετά την αποκάλυψη της μεγάλης απάτης που έστησε η ερωμένη του, σε συνωμοσία με την κόρη της από άλλο γάμο, εις βάρος της πρώην συζύγου και των ανήλικων παιδιών του, τα οποία έχουν μείνει στην κυριολεξία στο δρόμο!

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχουν μεγάλη ερωτική «πέραση» οι γυναίκες που δηλώνουν συγγραφείς. Άβυσσος η φαντασία της συγκεκριμένης η οποία σκαρφίστηκε κάτι τόσο ανήθικο για να καπαρώσει τη μεγάλη περιουσία του παντρεμένου εραστή της. Παρουσιάζοντάς του το μωρό της 17χρονης κόρης της για δικό τους παιδί, έγραφε ήδη ένα νέο μπεστ σέλερ με τίτλο «Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου», με ηρωίδα του μυθιστορήματος την ίδια. Η απίθανη ιστορία με τον καρπό του έρωτά τους, που θυμίζει και υπόθεση βραζιλιάνικου σίριαλ, είχε μεγάλη επιρροή πάνω στον ήδη σοβαρά άρρωστο εραστή της, ο οποίος εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να μείνει μαζί της. Όταν λίγο πριν από το «τέλος» του η συγγραφέας απαίτησε να της βάλει βέρα γιατί δεν μπορούσε να αντικρίσει την κοινωνία ως «ανύπαντρη μητέρα», εκείνος δεν δίστασε να την παντρευτεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι απώτερος σκοπός της ήταν μετά το θάνατό του να της αφήσει το οικονομικό πεδίο ελεύθερο. Τον έπεισε, λοιπόν, να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία σ' εκείνη και το «γιο» τους, αφήνοντας έτσι τα δύο ανήλικα και πραγματικά παιδιά του κυριολεκτικά στο δρόμο, αφού μέχρι και το σπίτι όπου μένουν είναι χρεωμένο! Το τρομερό ψέμα της όχι μόνο κατέστρεψε την προηγούμενη οικογένειά του, που καταρρέει από τα έξοδα και τα χρέη που άφησε ο μακαρίτης, αλλά ουσιαστικά έγραψε ένα δράμα που στοιχειώνει τις ζωές τριών αθώων παιδιών.

Μάνα και κόρη κράτησαν το ένοχο μυστικό κοροϊδεύοντας όχι μόνο τον ετοιμοθάνατο και την Πολιτεία, αλλά κυρίως το «δικό τους παιδί», το οποίο στερείται τους βιολογικούς του γονείς πιστεύοντας ότι η γιαγιά του είναι η μαμά του.

Όμως, επειδή το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, το ψέμα τους αποκαλύφθηκε.

«Αυτή η κυρία μαζί με την κόρη της έχουν διαπράξει κακούργημα εις βάρος των πραγματικών παιδιών του», μας είπε η Μαρίνα Παπαγιάννη, η ιδιωτική ερευνήτρια της οποίας είναι πελάτισσα η πρώτη σύζυγος και οι έρευνές της έφεραν στο φως σημαντικά στοιχεία που ενοχοποιούν τη συγγραφέα.

Η συνταγή της εξαπάτησης
Ο τότε άτακτος παντρεμένος ήταν γνωστό υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και «διασκέδαζε» με τη ζωντοχήρα, μέχρι που η σύζυγος τον έπιασε στα πράσα. Όπως μας πληροφόρησε η ιδιωτική ερευνήτρια:

«Η πελάτισσά μου ήταν παντρεμένη μαζί του δεκαπέντε χρόνια, όταν έμαθε για την παράνομη σχέση του. Τότε για ένα διάστημα είχε εγκαταλείψει την οικογένειά του, όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην πορεία συγκεκριμένα είχε όγκο στον εγκέφαλο, τον ανάγκασε να χωρίσει με την ερωμένη του. Επέστρεψε στη γυναίκα του, η οποία με μεγαλοψυχία συγχώρεσε την «απερισκεψία» του δίνοντάς του άφεση αμαρτιών. Αυτό είναι και το πιο τραγικό απ όλα, γιατί επί δύο χρόνια όλη εκείνη τη μεγάλη δοκιμασία της ασθένειάς του την πέρασε μαζί του η πρώτη σύζυγος».

Ωσπου ξαφνικά η παλιά «φίλη» εισέβαλε ξανά στη ζωή και στην τσέπη του πλούσιου εραστή της.

Όπως είπε η κ. Παπαγιάννη: «Η γυναίκα αυτή του παρουσίασε ένα αγοράκι 2 ετών, το οποίο ισχυρίστηκε ότι το γέννησε κατά το διάστημα που είχαν χωρίσει. Την πίστεψε και εγκατέλειψε για άλλη μια φορά την οικογένειά του. Μετά το θάνατό του η συγγραφέας, ως μόνη δικαιούχος, σφετερίστηκε την περιουσία του, καθώς και ένα πολύ μεγάλο ποσόν αποζημίωσης από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει ο αείμνηστος, και το οποίο φυσικά σήμερα διεκδικεί και η πρώτη σύζυγος».

«Στα δύο πραγματικά του παιδιά άφησε μόνο ένα σπίτι στο χωριό, το οποίο είναι ευτελούς αξίας. Αλλά και η κύρια κατοικία που υποτίθεται ότι τους άφησε και μένουν σήμερα, είχε αγοραστεί με δάνειο που συνεχίζει να αποπληρώνει η μητέρα».

Η Μαρίνα Παπαγιάννη κατέληξε ότι «η δεύτερη σύζυγος κατηγορείται για κατάχρηση και εξαπάτηση. Κάτω από συναισθηματική πίεση τον εξανάγκασε να την παντρευτεί. Έχουμε στα χέρια μας τις γνωματεύσεις των γιατρών, αλλά και του νοσοκομείου στο οποίο χειρουργήθηκε ότι η σοβαρότητα της κατάστασής του ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε να έχει τα σωστά κριτήρια για να μπορεί να αποφασίζει από μόνος του».

Όλα για τα λεφτά
Η ιδιωτική ερευνήτρια εξήγησε τους λόγους που έκαναν την πρώην σύζυγο να ζητήσει τη βοήθειά της:

«Η πελάτισσά μου ήρθε σ' εμένα για να κάνουμε έναν έλεγχο, αφού ποτέ δεν πίστεψε ότι αυτό το παιδί ήταν του συζύγου της. »

Η δεύτερη σύζυγος έχει δηλώσει ότι γέννησε στο μαιευτήριο Μητέρα, όμως το όνομά της όπως και η ημερομηνία γέννησης δεν υπάρχουν πουθενά καταγεγραμμένα, αλλά ούτε η ίδια φέρνει αντίστοιχα δικαιολογητικά. Στο ληξιαρχείο δε, έχει κάνει τρεις διαφορετικές δηλώσεις με τρία διαφορετικά ονόματα και σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες...

Σημαντικές πληροφορίες πήραμε από το κομμωτήριο και τη γειτονιά της, καθώς όλοι δηλώνουν ότι τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν έγκυος η κόρη της και όχι εκείνη, αλλά έχουμε και σοβαρά στοιχεία που έχουν καταθέσει οι συγγενείς και ισχυροποιούν τις υποψίες μας.

Η άρνησή της και μόνο να υποβληθεί σε τεστ DNA αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η πελάτισσά μου ζητάει κάτι απολύτως φυσιολογικό. Τι πιο απλό, λοιπόν, αφού όπως ισχυρίζεται το παιδί είναι δικό της! Η κυρία κρύβεται αλλάζοντας συνεχώς τα νούμερα των τηλεφώνων της, καθώς και δικηγόρους, ενώ αρνείται να έρθει σε οποιαδήποτε επικοινωνία».