Το γαμήλιο πάρτι της Ράνιας!

24.06.2008
Χωρίς να περιλαμβάνεται στην guest list ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς της η γλυκιά παρουσιάστρια του Alter Ράνια Θρασκιά έκανε ανήμερα των γενεθλίων της, το Σάββατο 14 Ιουνίου, ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι.

Από τον Στέλιο Γιόρτσιο

Χωρίς να περιλαμβάνεται στην guest list ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς της η γλυκιά παρουσιάστρια του Alter Ράνια Θρασκιά έκανε ανήμερα των γενεθλίων της, το Σάββατο 14 Ιουνίου, ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι. Μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Αντώνη Φωτόπουλο κατέφθασαν στο «Ιsland» και δεν έκρυβαν την απόλυτη ευτυχία που βιώνουν!

Πολλά πρόσωπα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ζευγαριού, ωστόσο εκείνος που «έλαμψε» διά της απουσίας του ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Φυσικά, κανείς δεν περίμενε να τον δει στο γαμήλιο πάρτι της Ράνιας Θρασκιά, μιας και εκείνη πλέον «κοιτάει μόνο μπροστά» και τον έχει αφήσει πίσω της... Όπως λέγεται, η σχέση των δύο τηλεοπτικών προσώπων πλέον δεν είναι η ιδανικότερη. Οι δυο τους έχουν πάρει τώρα πια εντελώς ξεχωριστούς δρόμους και οι επαφές ανάμεσά τους έχουν εκμηδενιστεί. Όλοι άλλωστε είδαμε τον Γρηγόρη στον «Όμορφο κόσμο» να ανακοινώνει, με ζωγραφισμένη την έκπληξη στα μάτια του, ότι η Ράνια παντρεύτηκε ξαφνικά.

Πέρα όμως από αυτά, στο γαμήλιο αυτό πάρτι της Ράνιας Θρασκιά οι καλεσμένοι ήταν από το στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού. Την πρόσκληση για το πάρτι από το χώρο της τηλεόρασης αποδέχτηκαν η Ελένη Μενεγάκη με το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, φυσικά η κολλητή της Ράνιας και οσονούπω μαμά Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama, η Φαίη Σκορδά, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη, που έχει συνεργαστεί με την παρουσιάστρια, η διευθύντρια προγράμματος του Alter Ζίνα Κουτσελίνη και η διευθύντρια ψυχαγωγίας του Alpha Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η κ. Μαραγκουδάκη είχε συστήσει τον κ. Φωτόπουλο πριν από 8 χρόνια στη Ράνια ως πολύ καλό οδοντίατρο.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα περάσει το μήνα του μέλιτος, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις καλά κρατούν. Το «Κοιτάω μπροστά», εξάλλου, τελειώνει για φέτος στις 4 Ιουλίου, ενώ και ο κ. Φωτόπουλος έχει καθημερινά full πρόγραμμα στο οδοντιατρείο του.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το φόρεμα που διάλεξε να φορέσει η Ράνια στο πάρτι της το σχεδίασε η Λουκία, ενώ οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στους καλεσμένους σχεδιάστηκαν από το εργαστήρι του Συλλόγου Παιδιών με Σύνδρομο Down.