Αρνήθηκε γυμνή φωτογράφηση η "Μαρία η άσχημη"!

25.06.2008
Γυμνή φωτογράφηση; Όχι, δεν θα πάρω! Αυτό απάντησε η Αγγελική Δαλιάνη σε ανθρώπους γνωστού περιοδικού οι οποίοι της ζήτησαν να φωτογραφηθεί γυμνή στις σελίδες του έναντι 20.000 ευρώ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Γυμνή φωτογράφηση; Όχι, δεν θα πάρω! Αυτό απάντησε η Αγγελική Δαλιάνη σε ανθρώπους γνωστού περιοδικού οι οποίοι της ζήτησαν να φωτογραφηθεί γυμνή στις σελίδες του έναντι 20.000 ευρώ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η μεταμόρφωσή της από άσχημη σε όμορφη έγινε με μεγάλη επιτυχία. Αυτό είδαν κάποιοι και βάλθηκαν να πείσουν τη «Μαρία την άσχημη», κατά κόσμον Αγγελική Δαλιάνη, να ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της για γνωστό αντρικό περιοδικό. Μάλιστα η προσφορά που της έκαναν δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητη... Ούτε λίγο ούτε πολύ, της πρότειναν να κάνει γυμνή φωτογράφηση και να γίνει κατά είκοσι χιλιάδες ευρώ πλουσιότερη! Η πρόταση εξέπληξε την ηθοποιό, αφού σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Μέχρι πριν από λίγο καιρό η εικόνα της ως άσχημη, τα έντονα μαύρα φρύδια, τα αχτένιστα μαλλιά, τα σιδεράκια στα δόντια και τα γυαλιά με τους χοντρούς φακούς στα μάτια δεν πρόδιδαν μια όμορφη και sexy κοπέλα. Έτσι, δεν περίμενε ότι θα την αντιμετωπίσουν ως sex symbol τόσο γρήγορα. Ωστόσο αυτό έγινε και η αλήθεια είναι ότι η Αγγελική δεν προβληματίστηκε καθόλου για την απάντηση που έπρεπε να δώσει, αφού από την αρχή δεν είδε με θετικό μάτι μια τέτοια προοπτική.

Η Αγγελική είναι μια γοητευτική κοπέλα η οποία τα έχει καλά με τον εαυτό της και την εμφάνισή της. Θέλει όμως να «μιλάει» μέσα από τη δουλειά της και όχι μέσω κάποιων φωτογραφήσεων που σε καμία περίπτωση δεν την εκφράζουν.

Αυτή είναι η γνώμη της και δεν αλλάζει. Θεωρεί ότι μια τέτοια κίνηση δεν είναι σκόπιμη, αφού δεν θα αποδώσει το ελάχιστο στην καριέρα της. Συνεργάτης της, με τον οποίο επικοινώνησε το ΛΟΙΠΟΝ, μας είπε χαρακτηριστικά ότι «η Αγγελική δίνει μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους κινήσεις. Είναι παλαιών αρχών. Άλλωστε έχει και μια αρκετά σοβαρή σχέση στη ζωή της που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την εκθέσει».

Και είναι γεγονός ότι τόσο οι επαγγελματικές της κινήσεις όσο και οι δηλώσεις της σε συνεντεύξεις, κατά καιρούς, δείχνουν ότι η νεαρή ηθοποιός έχει επιλέξει μια διαφορετική διαδρομή στο χώρο της υποκριτικής, που προσδιορίζεται από σωστές επιλογές και σκληρή δουλειά και όχι από γυμνές φωτογραφήσεις και επιπόλαιες κινήσεις. Για εκείνη άλλωστε όλα τα χρήματα του κόσμου δεν φέρνουν την ηθική ικανοποίηση των όσων εισπράττει μέσα από τη δουλειά της.

Ρενέ Σαραντινού