Ξέφρενες νύχτες στη Μύκονο

20.06.2008
Το νησί των ανέμων είχε την τιμητική του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού εκεί βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι και celebrities. Με πρωταγωνιστή το κέφι και με θέα στο απέραντο γαλάζιο, οι αγαπημένοι μας άνθρωποι της σόουμπιζ διασκέδασαν, χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα και έζησαν τις μοναδικές απολαύσεις του κυκλαδίτικου νησιού.

Aποστολή στη Μύκονο: Βίκυ Διαμάντη, Γιάννης Πολέμης

Το νησί των ανέμων είχε την τιμητική του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού εκεί βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι και celebrities. Με πρωταγωνιστή το κέφι και με θέα στο απέραντο γαλάζιο, οι αγαπημένοι μας άνθρωποι της σόουμπιζ διασκέδασαν, χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα και έζησαν τις μοναδικές απολαύσεις του κυκλαδίτικου νησιού.

Μια απόδραση στη Μύκονο αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας σε αυτό το ταξίδι και οι γαλάζιες παραλίες του νησιού έτοιμες για να υποδεχθούν τους επώνυμους θαμώνες τους. Σε κάθε παραλία μάλιστα πολυτελή σκάφη είχαν αράξει και οι παρέες των επώνυμων φιλοξενούμενών τους περνούσαν στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τα απογεύματα ωστόσο κατέβαιναν στο νησί και βόλταραν στα γραφικά καλντερίμια, ενώ απολάμβαναν το ποτό τους στα hot spots. Και ποιους δεν είδαμε εκεί...

Θα ξεκίνησουμε από τα πολιτικά πρόσωπα, μιας και συζητήθηκε αρκετά η παρουσία τους. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μαζί με φιλική συντροφιά διασκέδαζε τα βράδια στα «in» στέκια της Χώρας με προτίμηση στο «Destijl» και το «Gzel». Στην ίδια παρέα και η του αντίπαλου δέοντος στα βουλευτικά έδρανα Εύα Καϊλή, που όλα δείχνουν ότι έχει χωρίσει από τον μέχρι πρόσφατα αγαπημένο της Ντένη Παπαγεωργίου. Μαζί με τις φίλες της και την αδερφή της βόλταρε στο νησί τραβώντας επάνω της όλα τα βλέμματα. Σε πιο prive καταστάσεις κινήθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος απέφυγε τα ξέφρενα ξενύχτια, μιας και ήθελε να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Από το χώρο των επιχειρήσεων δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδωσαν το «παρών». Ο Θωμάς και η Νατάσα Λιακουνάκου είχαν αγκυροβολήσει με το υπερπολυτελές σκάφος του στον Πάνορμο, με την πανέμορφη σύζυγο του επιχειρηματία να κατεβαίνει συχνά μαζί με τα παιδιά τους στο νησί το οποίο λατρεύει όλη η οικογένεια. Αλλά και η Αγάπη Βαρδινογιάννη και η Μαριάννα Λάτση βρέθηκαν στη Μύκονο με ξεχωριστές παρέες και μάλιστα έζησαν λίγο και τη νυχτερινή ζωή της δειπνώντας στα εστιατόρια και απολαμβάνοντας το ποτό τους στο ιστορικό πλέον «Ιnterni». Στην ίδια παρέα ήταν και ο Δημήτρης Κοπελούζος αλλά και ο Χρήστος Ζαμπούνης. Όσο για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο; Τον εντοπίσαμε να τρώει με την παρέα του στο Καλό Λιβάδι στο «Βahia Βlanca». Ο Δαβίδ Σαμαράς, ωστόσο, επέλεξε το «Solymar» για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του παρέα με τους φίλους του, που έσπευσαν να του ευχηθούν τα «χρόνια πολλά». Η Δέσποινα Μοιραράκη, από την άλλη, δεν ήταν μόνη της... Μαζί της είχε και το γιο της. Οι δυο τους παρέα με κάποιους φίλους το έριξαν έξω παίρνοντας μια πολύ καλή γεύση από τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού. Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, τώρα, πήρε τη Στέλλα Δημητρίου στο jet ski του κι έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία στο Καλό Λιβάδι. Στη Μύκονο βρέθηκε και ο Θοδωρής Πανουργιάς, όχι όμως με τη Σοφία Καρβέλα, αλλά με την καλή του φίλη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου. Τα δυο φιλαράκια το διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα αγαπημένα τους στέκια, όπως τα «Άστρα» και το «Gzel». Η κούκλα Χριστίνα Παππά άφησε για λίγο πίσω της το κλεινόν άστυ και μαζί με το γιο της Δημήτρη και τη χαρούμενη συντροφιά τους βρέθηκαν και αυτοί στο νησί για λίγες μέρες. Όπως και ο ταλαντούχος Δημήτρης Λιακόπουλος με τους φίλους του.

Φυσικά και κάποιοι γνωστοί αθλητές αγαπάνε το νησί των ανέμων... Μεταξύ αυτών λοιπόν που βρέθηκαν αυτές τις μέρες εκεί ήταν ο Φράνκο Νάκιτς και ο Βασίλης Σπανούλης.

Αξίζει να αναφέρουμε όμως και δύο γεγονότα που συζητήθηκαν πολύ, αφού αποτέλεσαν κοσμικό πόλο έλξης. Πρόκειται για τη βάφτιση του παιδιού του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, αλλά και την παρουσίαση του βιβλίου του Τζέφρεϊ Σίγκερ «Μυστήριο στη Μύκονο» από τον εκδοτικό οίκο της Αικατερίνης Λαλαούνη.