Γωγώ Μαστροκώστα: Έγκυος 4 μηνών

13.06.2008
Το απόλυτο sex symbol θα γίνει μαμά. Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και ο ευτυχής πατέρας Τραϊανός Δέλλας πετάει στα σύννεφα. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε το Πάσχα παρουσία συγγενών

Από την Κατιάνα Ματζαρίδου

Το απόλυτο sex symbol θα γίνει μαμά. Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και ο ευτυχής πατέρας Τραϊανός Δέλλας πετάει στα σύννεφα. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε το Πάσχα παρουσία συγγενών, ετοιμάζεται για γάμο, ο οποίος μάλλον θα γίνει το προσεχές φθινόπωρο, καθώς ο Δέλλας junior έρχεται τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Επτασφράγιστο μυστικό κρατιόταν η εγκυμοσύνη της Γωγώς, που γνώριζαν ελάχιστα άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος. Όπως κάθε μέλλουσα μητέρα έτσι και η σέξυ σόου γούμαν δεν ήθελε να κοινοποιήσει το ευτυχές γεγονός, παρά μόνο αφού περνούσαν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες.

Γι αυτό και είχε εκμυστηρευτεί ότι βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα σε τρεις μόνο δικούς της ανθρώπους: τον στυλίστα Χάρη Σιαννίδη, το σχεδιαστή Μιχάλη Μανιάτη και τον κομμωτή της Φώτη Νικητάρα, ο οποίος φυσικά τη ρωτούσε γιατί αφήνει τους τελευταίους μήνες άβαφη τη ρίζα.

Από την πλευρά Δέλλα την είδηση γνώριζαν μόνο ο Κώστας Κατσουράνης και ο Άγγελος Μπασινάς, που βέβαια δεν πρόδωσαν στιγμή το φίλο τους.

Κι όλα θα έμεναν ακόμη κρυφά, αν δεν ταξίδευε η Γωγώ μαζί με τον Τραϊανό στην Αυστρία για το Euro.

Ο ποδοσφαιριστής τής έδωσε τα δύο από τα τρία δωρεάν εισιτήρια που έχει ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας για την οικογένειά του. Κάτι που έκανε και ο Γιάννης Αμανατίδης για τη Μάρω Λύτρα.

Η εμφάνισή της στο αεροδρόμιο ήταν η πρώτη ύστερα από πολύ καιρό, καθώς η Γωγώ έχει αποσυρθεί και χαίρεται την εγκυμοσύνη της χωρίς κοσμικές εξόδους και γλέντια.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αφοσιωμένη στην ευτυχέστερη περίοδο της ζωής της, όπως περιγράφει στους φίλους της την εγκυμοσύνη, και γι αυτό μόλις έμαθε ότι περιμένει παιδί, τον περασμένο Φεβρουάριο, εγκατέλειψε τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο.

Ακύρωσε όλα τα εξτρά της και χάθηκε κυριολεκτικά από προσώπου γης.

Ήταν άλλωστε πολύ απασχολημένη και με τη μετακόμισή της στο Ελληνικό, όπου βρίσκονται οι δύο μεζονέτες των οποίων είναι ιδιοκτήτρια. Στη μία μένει η ίδια με τον Δέλλα και την άλλη την έχει παραχωρήσει στην αδελφή της.

Το σπιτικό τους ετοιμάστηκε όσο εκείνη συζούσε με το σύντροφό της στα βόρεια προάστια, περίπου ένα χρόνο.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει σκέψεις για γάμο, γιατί όλα εξαρτώνται από την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πάντως, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει μια λιτή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο το προτιμούν και οι δύο και αργότερα Γωγώ και Τραϊανός θα παραθέσουν δεξίωση για τους φίλους τους. Πότε όλα αυτά; Μετά το Euro και αφού ξεκουραστεί ο αμυντικός μας.

Πάντως το νυφικό της θα επιμεληθεί ο καρδιακός της φίλος Χάρης Σιαννίδης και θα είναι του μετρ Μιχάλη Μανιάτη.