Νέο αμόρε για τη Σακίρα μετά τον χωρισμό

08.02.2011
Και ενώ οι δυο τους προσπαθούν αρκετά να διαψεύσουν τις φήμες που τους θέλουν να είναι εδώ και καιρό ζευγάρι, η 34χρονη καυτή Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής Τζεράρ Πικέ (Gerard Pique) εμφανίζονται σε φωτογραφίες μαζί και… προκαλούν.


Μόλις πριν από έναν μήνα ανακοινώσε επίσημα ότι χωρίζει από τον επί 11 χρόνια αγαπημένο της, Αντόνιο ντε λα Ρούα (Antonio de la Rua), η Σακίρα (Shakira) και φαίνεται πως ήδη το έχει ξεπεράσει το ζήτημα.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα γιόρτασε τη περασμένη εβδομάδα τα γενέθλιά του και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από εκείνη τη βραδιά στο Facebook η κολομβιανή σταρ κατείχε κυρίαρχη θέση. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Και βέβαια, εκτός από αυτά που δεν γνωρίζουμε, η Σακίρα και ο Πικέ έχουν κάτι ακόμη κοινό: την ημέρα των γενεθλίων τους. Και οι δύο γεννήθηκαν στις 2 Φεβρουαρίου, αν και εκείνος 10 χρόνια αργότερα!

Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού –που σημειωτέον είχαν αρχίσει λίγο πριν από τον επίσημο χωρισμό της από τον ντε λα Ρούα- φούντωσαν όταν η Σακίρα μετακόμισε στη Βαρκελώνη όπου νοικιάζει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στα προάστια της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη τραγουδίστρια γνώρισε τον Πικέ την περασμένη άνοιξη όταν γύριζε το βίντεοκλιπ για το τραγούδι της "Waka Waka (This Time for Africa)" που ήταν και το επίσημο τραγούδι του παγκοσμίου κυπέλου του 2010. (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί)

Ισπανικές εφημερίδες είχαν υποστηρίξει τότε ότι οι δυο τους είχαν εντοπιστεί πολλές φορές σε τρυφερά τετ-α-τετ αλλά εκείνοι από την αρχή διέψευδαν τα πάντα. Όπως και να είναι, ο καιρός θα δείξει –όπως πάντα- αν η φήμη είναι αλήθεια ή… αέρας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα