Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι για την Ειρήνη

10.06.2008
Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη εβδομάδα η σέξι τραγουδίστρια και τα γιόρτασε παρέα με πολλούς φίλους και, φυσικά, με τον αγαπημένο της Μίλτο Κύρκο, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε δημόσια μαζί της.

Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη εβδομάδα η σέξι τραγουδίστρια και τα γιόρτασε παρέα με πολλούς φίλους και, φυσικά, με τον αγαπημένο της Μίλτο Κύρκο, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε δημόσια μαζί της. Τι δώρο έκανε στην αγαπημένη του; Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, του οποίου η αξία ξεπερνάει τα 30.000 ευρώ.

Στα ουράνια πετάει η γλυκιά Ειρήνη Μερκούρη, αφού έπειτα από δεκαεφτά χρόνια γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά της. Εύλογη η απορία σας, γιατί μετά από τόσα πολλά χρόνια Πολύ απλά η τραγουδίστρια τότε ήταν που «έχασε» την πολυαγαπημένη της μητέρα και όλο αυτό το διάστημα δεν ήθελε να γιορτάζει την ημέρα γέννησής της. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν! Η Ειρήνη θέλησε φέτος να γιορτάσει τα γενέθλιά της, κάτι που σίγουρα θα επιθυμούσε και η λατρεμένη της μητέρα. Η βραδιά στο «Capri» είχε απ όλα. Και συγκίνηση και χαμόγελα και πάρα πολλά δώρα. Το καλύτερο, όμως, ήταν αυτό που της πρόσφερε ο καλός της. Ένα αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι, που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους. Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι ότι η Ειρήνη συζεί εδώ και πολύ καιρό με τον Μίλτο Κύρκο σε ένα υπέροχο σπίτι στην περιοχή της Πετρούπολης, χωρίς μάλιστα να τους έχουν πάρει είδηση απόδειξη ότι όποιος θέλει μπορεί να κρατήσει πράγματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να ευχηθούμε στη δημοφιλή τραγουδίστρια χρόνια πολλά και, γιατί όχι, σύντομα και νυφούλα, αφού κάτι τέτοιο ακούγεται από το φιλικό τους περιβάλλον!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ