Μπ. Κουράκου: " Με... έφαγαν τα «μαγειρέματα»"!

09.06.2008
Τι συνέβη τελικά και η Μπέτυ Κουράκου δεν πραγματοποίησε το όνειρό της για έναν τίτλο ομορφιάς; Η ίδια ανοίγει τα χαρτιά της στο ΛΟΙΠΟΝ, μιλάει για την απογοήτευσή της, αλλά καταγγέλλει μάνατζερ ότι έβαλαν το χεράκι τους για να μαγειρευτούν τα αποτελέσματα.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Τι συνέβη τελικά και η Μπέτυ Κουράκου δεν πραγματοποίησε το όνειρό της για έναν τίτλο ομορφιάς; Η ίδια ανοίγει τα χαρτιά της στο ΛΟΙΠΟΝ, μιλάει για την απογοήτευσή της, αλλά καταγγέλλει μάνατζερ ότι έβαλαν το χεράκι τους για να μαγειρευτούν τα αποτελέσματα.

Η Μπέτυ Κουράκου ήταν ένα από τα φαβορί των φετινών καλλιστείων και μάλιστα διεκδικούσε δυναμικά τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τελικά, όμως, η κοπέλα έφυγε από το διαγωνισμό χωρίς να πάρει ούτε έναν τίτλο και προς έκπληξη όσων βρίσκονταν στην αίθουσα και βροντοφώναζαν τον αριθμό της, όταν η Τατιάνα Στεφανίδου τους ζήτησε να μαντέψουν ποια θα έπαιρνε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Ήσουν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού...

«Ναι, έτσι μου έλεγαν όλοι».

Το αναμενόμενο ήταν να πάρεις έναν από τους πρώτους τίτλους ομορφιάς.

«Όταν μείναμε τα τέσσερα κορίτσια στο τέλος, η αλήθεια είναι ότι ήμουν μπροστά, όπως γνώριζα, στη βαθμολογία τόσο από άποψη εμφάνισης, αλλά και για την απάντηση που έδωσα στην ερώτηση».

Τελικά, όμως, έφυγες με άδεια χέρια.

«Δεν πήρα τίποτα!».

Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι έγινε αυτό;

«Με πήραν τηλέφωνο δικά μου άτομα από το χώρο της μόδας και μου είπαν ότι έβαλε το χεράκι του ένας μάνατζερ και έτσι κατάφερε και έβγαλε τη δική του κοπέλα».

Υπάρχουν πράγματι αυτού του είδους τα «μαγειρέματα» στα καλλιστεία; Υπάρχει η επιρροή συγκεκριμένων πρακτορείων μοντέλων στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων;

«Ναι, υπάρχει. Κι εγώ γι αυτό δεν βγήκα».

Όλα αυτά έγιναν μέσα σε αυτόν το λίγο χρόνο που μεσολάβησε από την τελευταία σας εμφάνιση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων;

«Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, πάντως εμένα με πήραν τηλέφωνο πέντε άτομα και μου είπαν ότι διεκδικούσα τον τίτλο με άνεση. Απλώς αργότερα μου είπαν ότι τα κανόνισε και έβγαλε Σταρ Ελλάς που ήταν δικιά του και μάλιστα ήταν αουτσάιντερ. Μην τρελαθούμε τώρα που βγήκαν η Σία και η Αγγελική από τη Θεσσαλονίκη».

Ποια είναι τα συναισθήματα που νιώθεις εξαιτίας όσων έγιναν τη βραδιά των καλλιστείων;

«Νιώθω απογοητευμένη. Πάρα πολύ. Πολύ θλιμμένη...».

Σε τι πιστεύεις ότι θα σε βοηθούσε ένας τίτλος ομορφιάς;

«Να έχω καλύτερη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ».

Είναι γεγονός όμως ότι είσαι ήδη μια γνωστή κοπέλα στο χώρο του μόντελινγκ και έχεις κάνει σημαντικές δουλειές. Υπάρχει κάτι παραπάνω που θα σου έδινε ο τίτλος;

«Έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά ήθελα να γίνω ακόμη πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της μόδας».

Η συμμετοχή σου και μόνο στο διαγωνισμό δεν σου εξασφαλίζει κάτι τέτοιο;

«Εάν δεν πάρεις έναν από τους πρώτους τίτλους, δεν εξασφαλίζεις τίποτα με μια απλή συμμετοχή. Τώρα θα προχωρήσω αργά και σταθερά, γιατί ό,τι κάνω το κάνω με την αξία μου».

Για την κοπέλα που βγήκε Σταρ Ελλάς ποια είναι η γνώμη σου;

«Πιστεύω ότι είναι όμορφη κοπέλα, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν τόσο, για να βγει Σταρ Ελλάς».

Υπήρχαν κορίτσια ανάμεσα στις υποψήφιες που είχαν κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους;

«Ναι, υπήρχαν».

Επιτρέπεται αυτό σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς;

«Δεν ξέρω. Λογικά θα επιτρέπεται για να μην έχουν πει τίποτα... Εδώ για τους χρωματιστούς φακούς επαφής είπαν ότι όποια τους χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα την κόψουν κατευθείαν, αλλά ούτε αυτό έγινε, γιατί βγήκαν δυο τρία κορίτσια με φακούς».

Αυτά τα κορίτσια πήραν τίτλους ομορφιάς;

«Βέβαια. Τουλάχιστον μία από αυτές πήρε».