"Τι δώρο θέλεις στα γενέθλια";

09.06.2008
Η ημέρα των γενεθλίων ταυτίζεται πάντα με την έκπληξη και τη χαρά τη στιγμή που ανοίγεις τα δώρα για τα «χρόνια πολλά». Τι δώρο θέλουν, όμως, οι αγαπημένοι μας σταρ για τα γενέθλιά τους;

Από τον ΑΣΤΕΡΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Η ημέρα των γενεθλίων ταυτίζεται πάντα με την έκπληξη και τη χαρά τη στιγμή που ανοίγεις τα δώρα για τα «χρόνια πολλά». Τι δώρο θέλουν, όμως, οι αγαπημένοι μας σταρ για τα γενέθλιά τους; Την απάντηση για την ιδανική επιλογή δίνουν στο ΛΟΙΠΟΝ αγαπημένα πρόσωπα της σόουμπιζ. Εσείς δεν έχετε παρά να σημειώσετε την επιθυμία τους και όταν έρθει εκείνη η μέρα, να την πραγματοποιήσετε!

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Να ζω βασικά όπως ζω τώρα, γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει το αύριο...».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Την καινούργια Mercedes McLaren και μια μεζονέτα 500 τ.μ. στη Βουλιαγμένη».

Αγγελική Λάμπρη: «Διακοπές, επειδή τα γενέθλιά μου είναι 29 Δεκεμβρίου και τα τελευταία χρόνια δουλεύω πάντα τέτοια εποχή. Το μόνο που θα ήθελα για δώρο θα ήταν ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας, για να ξεκουραστώ».

Κατερίνα Καραβάτου: «Έναν οικιακό κομποστοποιητή, για να μπορώ να κάνω μόνη μου ανακύκλωση».

Υρώ Λούπη: «Να μου ετοιμάσουν ένα πάρτι-έκπληξη».

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν είμαι των υλικών αγαθών. Ήθελα πολύ ένα κουτάβι, το οποίο μου χάρισαν ήδη, επομένως δεν θέλω κάτι άλλο».

Παναγιώτα Βλαντή: «Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, την οποία λατρεύω».

Χρήστος Φερεντίνος: «Μια μπάλα ποδοσφαίρου από το Εuro».

Χρήστος Πλαϊνης: «Ένα μαγικό λυχνάρι για να μπορέσω να κάνω τρεις ευχές, επειδή μία δεν μου φτάνει».

Φαίη Σκορδά: «Το πιο σημαντικό πράγμα, να έχω δηλαδή την υγεία μου, όπως και οι δικοί μου άνθρωποι, και ισορροπία στα επαγγελματικά και τα προσωπικά μου».