Sex and the City

06.06.2008
Στην Ελλάδα, τελικά, η πρωτεύουσά μας δεν είναι και η πιο ερωτική πόλη Όχι, δεν θα σας μιλήσω για γλυκανάλατους ρομαντισμούς, για ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη, αλλά θα σας θυμίσω τις Κάρι, Σαρλότ, Σαμάνθα και Μιράντα πρωταγωνίστριες στις ροζ ιστορίες στη Λάρισα, στην Πάτρα, στον Πύργο!

Στην Ελλάδα, τελικά, η πρωτεύουσά μας δεν είναι και η πιο ερωτική πόλη Όχι, δεν θα σας μιλήσω για γλυκανάλατους ρομαντισμούς, για ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη, αλλά θα σας θυμίσω τις Κάρι, Σαρλότ, Σαμάνθα και Μιράντα πρωταγωνίστριες στις ροζ ιστορίες στη Λάρισα, στην Πάτρα, στον Πύργο! Εκεί έπρεπε να γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα τις ταινίας, εκεί που τα σενάρια που έχουν εξελιχθεί (και γιατί όχι εξελίσσονται ακόμα σε προχωρημένους κύκλους, όπως το «Lost» ένα πράγμα!) ξεπερνάνε σε φαντασία και είναι ακόμα πιο πικάντικα από το σενάριο τη πολυαναμενόμενης ταινίας. «Μr Βig» σου λέει μετά Χα, εκεί να δεις!

Τέλος πάντων Με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα μπήκαμε στο στρασάτο κόσμο του «Sex and the City». Στο άκρως εντυπωσιακό rooftop του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής με θέα σε όλη την Αθήνα είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό glamorous σκηνικό, που σε έκανε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στα υπερκοσμικά πάρτι που έχουμε δει κατά καιρούς στην τηλεοπτική σειρά. Ολόλευκοι καναπέδες, chic Martini cocktails, ροζ φωτισμοί και γλυπτά από πάγο που αναπαριστούσαν γυναικεία αντικείμενα του πόθου (ναι, σε τσάντες και γόβες αναφέρομαι) έδιναν το αναπόσπαστο fashion στοιχείο που κυριαρχεί στην ταινία και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος από τα decks έπαιξε τη sexy house μουσική του κατευθείαν από τα VIP clubs του Miami. Αρκετοί επώνυμοι περπάτησαν στο pink carpet (φοβερή ιδέα αντί red!), αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν το υπερκοσμικό υπερ-prive πάρτι, όπου όλοι θα έδιναν το «παρών» και μάλιστα θα είχαμε και τις πιο haute couture εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, αλλά μπα! Δεν λέω, αρκετά πρόσωπα της showbiz πέρασαν, αλλά όχι στον υπερθετικό βαθμό που περίμενα! Κατά τα άλλα, ο χώρος ήταν κατάμεστος από beautiful fashion φάτσες των Αθηνών και το πάρτι κράτησε μέχρι πολύ αργά. Να δείτε όμως που στις 5 Ιουνίου άπαντες επώνυμοι και μη θα είναι στις Gold Class των Village για την πρεμιέρα... 5 Ιουνίου; Σήμερα; Γρήγορα να ράψουμε φόρεμα!