Ατελείωτος ο γολγοθάς της

24.01.2011
Δεν έχουν τέλος τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

Δεν έχουν τέλος τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου. Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο «Υγεία» με νέο πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς εμφάνισε έρπητα ζωστήρα στην περιοχή του στήθους και μάλιστα στη δεξιά πλευρά, όπου είχε υποστεί παλιότερα τα εγκαύματα.

Οι πόνοι είναι πραγματικά αφόρητοι για την ηθοποιό και έχει καταρρακωθεί ψυχικά και σωματικά. «Η Μαίρη από την Πρωτοχρονιά είναι πολύ χάλια. Ο έρπητας ζωστήρας στο στήθος της έχει δημιουργήσει φρικτούς πόνους. Το μόνο που μου λέει είναι: ?Να έχει καλή χρονιά ο κόσμος, εγώ δεν αντέχω άλλο, υποφέρω?. Η Μαίρη περνάει πραγματικά ένα μαρτύριο και είναι μόνη της. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μόνο η Ταμάρα, η οικιακή βοηθός της, είναι στο πλευρό της. Περιμένει να θεραπευτεί και να βγει. Πονάει. Μας ζητάει να προσευχόμαστε να της περάσει. Αναρωτιέται συνέχεια "Γιατί να τύχουν σ’ εμένα όλα αυτά τα πράγματα".

Η μητέρα της αυτή τη στιγμή μένει με κάποιους γνωστούς της, αλλά και όταν η Μαίρη θα επιστρέψει στο σπίτι, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να είναι απομονωμένη και με πολύ αυστηρά μέτρα απολύμανσης, λόγω της φύσης της ασθένειάς της. Της εύχομαι να γίνει σύντομα καλά, να έρθει κοντά μας και να την ευλογεί ο Θεός», δήλωσε στο ΛΟΙΠΟΝ ο πνευματικός της, πατέρας Ποιμένας, ένα από τα λίγα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα της και ζει από κοντά το γολγοθά που περνάει.