Μενεγάκη: Γιατί «τα πήρε» με την πρώην του Ματέο

24.01.2011
Ελένη Μενεγάκη, Δωροθέα Μερκούρη. Η πρώην και η νυν του Ματέο Παντζόπουλου. Από τα μέλια στην εκπομπή της πρώτης οι σχέσεις των δύο γυναικών διαταράχτηκαν όταν η δεύτερη βγήκε και μίλησε για τη σχέση του επιχειρηματία με τη δημοφιλή παρουσιάστρια. Και η Ελένη; Έγινε έξαλλη!

Ελένη Μενεγάκη, Δωροθέα Μερκούρη. Η πρώην και η νυν του Ματέο Παντζόπουλου. Από τα μέλια στην εκπομπή της πρώτης οι σχέσεις των δύο γυναικών διαταράχτηκαν όταν η δεύτερη βγήκε και μίλησε για τη σχέση του επιχειρηματία με τη δημοφιλή παρουσιάστρια. Και η Ελένη; Έγινε έξαλλη!

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη χειρίζεται πολύ προσεκτικά το δεσμό της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Μπορεί οι φωτογράφοι να τους έχουν «συλλάβει» σε κάποιες κοινές τους εξόδους, αλλά ποτέ δεν έχουν δώσει τροφή για σχόλια, αφού και από τις δύο μεριές τηρείται σιγή ιχθύος όσον αφορά τη σχέση τους. Έτσι λοιπόν, όταν η πρώην του Ματέο, Δωροθέα Μερκούρη, απάντησε σε δημοσιογράφους σχετικά με το δεσμό της Ελένης Μενεγάκη και πώς βλέπει αυτή τη σχέση, η παρουσιάστρια αισθάνθηκε άβολα. Άλλωστε, κανείς μέχρι τώρα από τα κοντινά πρόσωπα της Ελένης δεν μίλησε γι’ αυτή τη σχέση, γιατί κάτι τέτοιο δεν το θέλει η ίδια. Μπορεί βέβαια να την κάλεσε στον «Καφέ με την Ελένη» για να ανεβάσει την τηλεθέαση, καθώς όλοι περίμεναν ότι κάτι θα ακούσουν για το φλέγον θέμα, αλλά τελικά μίλησαν για διάφορα άλλα θέματα σαν καλές φιλενάδες. Όταν, λοιπόν, η Ελένη άκουσε τη Δωροθέα κάποιες μέρες μετά να απαντάει σε ερωτήσεις καναλιού για το δεσμό της με τον Ματέο Παντζόπουλο, συννέφιασε! Όπως μας αποκάλυψαν άτομα που ήταν δίπλα της, τα έχασε που η Δωροθέα άρχισε να μιλάει για τη σχέση του πρώην αγαπημένου της.

Ποια ήταν η στάση του Ματέο
Πώς αντέδρασε όμως ο Ματέο Παντζόπουλος όταν έμαθε τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους, προσπάθησε να ηρεμήσει την Ελένη, της εξήγησε ότι η Δωροθέα δεν το έκανε σκόπιμα και πως χαίρεται που τους βλέπει ευτυχισμένους, οπότε παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της. Της εξήγησε ότι τίποτα δεν έγινε με πρόθεση προβολής, καθώς η Δωροθέα είναι καταξιωμένη στο χώρο της και με διεθνή καριέρα, οπότε δεν χρειάζεται τέτοιου είδους δημοσιότητα. Από την άλλη, είναι από τη φύση της πολύ ευγενικό πλάσμα και δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στη δημοσιογράφο που της τηλεφώνησε στην Ιταλία. Σιγά σιγά τα πνεύματα ηρέμησαν και η Ελένη το σκέφτηκε πιο ψύχραιμα. Εξάλλου, η Δωροθέα δεν είπε και τίποτα κακό. Απλώς δήλωσε ότι η Ελένη είναι ευτυχισμένη, κάτι που φαίνεται, και ότι δεν ξέρει τίποτα για επικείμενο γάμο!

Η επόμενη συνάντηση των δύο γυναικών
Έτσι η σχέση των δύο γυναικών δεν επηρεάστηκε. Μάλιστα, όπως λέγεται, όχι μόνο κανόνισαν να συναντηθούν ξανά στο πλατό, αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται η Ελένη να μιλήσει και με μια μεγάλη σταρ. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μόνικα Μπελούτσι, την οποία γνωρίζει πολύ καλά η Δωροθέα. Έτσι, μπορεί να την πείσει να βρεθεί στο πλατό της διάσημης και στο εξωτερικό Ελένης Μενεγάκη ή η παρουσιάστρια να ταξιδέψει στη γειτονική Ιταλία, για να της πάρει συνέντευξη. Άλλωστε, μεταξύ φίλων δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις και, αν υπάρχουν, πάντα λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.