Η Νικόλ Κίντμαν μανούλα ξανά!

18.01.2011
Μητέρα για τέταρτη φορά έγινε η σταρ του Χόλιγουντ, Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman)! Όχι, η 43χρονη ηθοποιός δεν ήταν έγκυος αλλά όπως ανακοίνωσε υποδέχτηκε στη ζωή της το τέταρτο παιδί της με την μέθοδο της παρένθετης μητέρας.
Μητέρα για τέταρτη φορά έγινε η σταρ του Χόλιγουντ, Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman)! Όχι, η 43χρονη ηθοποιός δεν ήταν έγκυος αλλά όπως ανακοίνωσε υποδέχτηκε στη ζωή της το τέταρτο παιδί της με την μέθοδο της παρένθετης μητέρας.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που ακούει στο όνομα "Faith Margaret Kidman Urban" και μπορεί να μην γεννήθηκε από την ίδια τη Νικόλ αλλά στην ανακοίνωσε που εξέδωσε η ίδια και ο σύζυγός της και μουσικός Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) την Δευτέρα, τονίζεται πως το κοριτσάκι είναι βιολογικό παιδί των διασημοτήτων.

Η ανακοίνωση βγήκε λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στη βραδιά των ''Χρυσών Σφαιρών'' - όπου η Κίντμαν ήταν υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην ταινία "Rabbit Hole" (δες και το τρέιλερ της τιανίας στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο) -κατά την οποία διατήρησαν το μυστικό της γέννησης της μικρής Φέιθ Μάργκαρετ που ήρθε στον κόσμο στις 28 Δεκεμβρίου στο Νάσβιλ του Τενεσί!

"Η οικογένειά μας είναι ευλογημένη και πραγματικά είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τέτοιο δώρο στη ζωή μας, τη μικρή Φέιθ Μάργκαρετ. Δεν υπάρχουν ακριβείς λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όσους μας βοήθησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής και ειδικά την κοπέλα που κυοφόρησε και έφερε στον κόσμο την μικρή μας κόρη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Κίντμαν έφερε στον κόσμο το πρώτο βιολογικό της παιδί, την Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) τον Ιούλιο του 2008. Τότε, η Νικόλ και ο σύζυγός της Κιθ είχαν αποδώσει την ξαφνική εγκυμοσύνη της ηθοποιού στην θαυματουργή λίμνη "Kununurra" στην οποία η Κίντμαν κι άλλες 6 γυναίκες είχαν κολυμπήσει (όλες έμειναν έγκυες κατόπιν), κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Australia" στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Πρόσφατα, η Κίντμαν που είναι μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών από τον πρώτο γάμο της με τον Τομ Κρουζ, είχε εκφράσει την πικρία που ένιωθε, όταν μετά το διαζύγιο, η 18χρονη Ιζαμπέλ Τζέιν (Isabella Jane) και ο 16χρονος Κόνορ Άνθονι (Connor Anthony) επέλεξαν να μείνουν μαζί με τον πατέρα τους Τομ και αποκαλούσαν τη νέα σύζυγό του Κέιτι Χολμς, μαμά!

Κατερίνα Πατούλια