Το ασχημόπαπο έγινε κύκνος

28.05.2008
Σε όλη την Ελλάδα περιοδεύει η Αγγελική Δαλιάνη με «Το Ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, μια παράσταση που ξεκίνησε το ταξίδι της από το Θέατρο Badminton.

Σε όλη την Ελλάδα περιοδεύει η Αγγελική Δαλιάνη με «Το Ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, μια παράσταση που ξεκίνησε το ταξίδι της από το Θέατρο Badminton. Παιδιά και ενήλικες θα απολαύσουν τη δημοφιλή ηθοποιό στο ρόλο της παραμυθούς αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου της Κρήτης.

Η μουσική παιδική παράσταση κέρδισε περίοπτη θέση στην καρδιά των παιδιών, συνδυάζοντας τη γοητεία της παραδοσιακής αφήγησης των παραμυθιών με την ψηφιακή τεχνολογία του σήμερα και τα 3D animation σκηνικά.

Η ακορντεονίστρια Ζωή Τηγανούρια με το «μάγο» των έθνικ κρουστών Σόλη Μπαρκή, ο οποίος με δεξιοτεχνία μιμήθηκε ήχους της φύσης, ενίσχυσαν το ενδιαφέρον στην πλοκή του παραμυθιού και μάγεψαν μικρούς και μεγάλους. Την αθηναϊκή πρεμιέρα παρακολούθησαν, φυσικά, οι συνάδελφοι της Αγγελικής στο σίριαλ «Μαρία η άσχημη», διαψεύδοντας περίτρανα όλες τις φήμες για άσπονδη μεταξύ τους φιλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ