Λιάγκας: «Μου την έπεσε πολιτικός!»

17.01.2011
«Μου έχουν ριχτεί άνθρωποι που είναι υπεράνω υποψίας. Ένας πολιτικός... Μου το γύρισε αλλού... Άρχισε να μου μιλάει για το πόσο ωραίος είναι ένας άντρας

«Μου έχουν ριχτεί άνθρωποι που είναι υπεράνω υποψίας. Ένας πολιτικός... Μου το γύρισε αλλού... Άρχισε να μου μιλάει για το πόσο ωραίος είναι ένας άντρας, πόσο ωραίος είναι ένας άλλος άντρας. Είπε ότι παρόλο που πάει με γυναίκες έχει και κάποιου άλλου είδους προτιμήσεις και μου το έφερνε να βρεθούμε και κάποια στιγμή ιδιαίτερα... "Σ’ ένα εξοχικό που έχω με πισίνα"»...

Αυτό είχε αποκαλύψει στην αρχή της καριέρας του ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με την παρενόχληση που είχε δεχτεί από πολιτικό, και το θέμα ήρθε πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο του ΟΛΑ 11. Την επόμενη μέρα στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό mou» o παρουσιαστής, ενώ σχολίαζαν το βίντεο, ανέφερε:

«Ήταν μεγάλης ηλικίας. Στο πλαίσιο των ρεπορτάζ που έκανα τότε ως πολιτικός συντάκτης συνταντιόμασταν με πολιτικούς. Ο συγκεκριμένος ήταν τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Είχαμε βγει έξω να φάμε και έδιωξε τον οδηγό του και στη συνέχεια με ρώτησε: "Θα με γυρίσεις το βράδυ σπίτι εσύ;". Πού να φανταστώ εγώ; Του λέω: "Ναι, να σας γυρίσω". Όταν τον πήγαινα λοιπόν στο σπίτι του, μου τη γύρισε αλλιώς τη δουλειά... Συμβαίνει σε όλους. Ο μόνος άντρας είμαι που του την έχει... πέσει άντρας; Δεν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί ομοφυλόφιλοι; Απλώς στην Ελλάδα δεν το λένε».

Την... έπεσαν  και στον Ψωμιάδη
Σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι ο μόνος άντρας που έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα και μάλιστα πολιτικό. Πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης παραδέχτηκε ότι και αυτός έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Όταν υπηρετούσα ως βουλευτής, υπήρχαν καμιά εικοσαριά ντιντήδες», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Ρώτησα τους αστυνομικούς: Τι γίνεται εδώ, ρε παιδιά; Ορισμένοι μου πιάνουν το μαγουλάκι! Και μου είπαν ότι είναι 18 με 23 αυτοί», πρόσθεσε ο περιφερειάρχης Μακεδονίας.

Η πραγματική έκλπληξη, όμως, ήρθε όταν αποκάλυψε ότι του την είχαν... πέσει και στα έδρανα της Βουλής!

«Μπαίνω πρώτη μέρα στη Βουλή για να ορκιστώ. Καθόμουν δίπλα σε ένα συνάδελφο και μου είπε: "Το βράδυ τι έχεις να κάνεις;". Πήγα μετά και ρώτησα τον αείμνηστο Γιώργο Τζιτζικώστα και μου είπε: "Μακριά! Αυτός κάθε βράδυ πηγαίνει στο Ζάππειο". Άλλαξα κάθισμα μετά, πήγα σε άλλο», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή.