Μακρυπούλια: Τα παρατάει όλα για ένα παιδί

14.01.2011
Μπορεί η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια να έχει δηλώσει ότι ο γάμος δεν την ενδιαφέρει, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτός ο έρωτας θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μπορεί η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια να έχει δηλώσει ότι ο γάμος δεν την ενδιαφέρει, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτός ο έρωτας θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Κι επειδή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι παραδοσιακός και θέλει οικογένεια, εκείνη δεν αποκλείεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση και, όπως κάθε γυναίκα που αγαπάει, να μείνει σπίτι για χάρη ενός παιδιού.

Αυτή η κοπέλα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός! Δεν σταματάει να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις και στα προσωπικά της είναι στην καλύτερή της φάση... Η άρνησή της όμως, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, να πετάξει ξανά στην Αμερική για μια καινούργια ταινία με γνωστό σκηνοθέτη, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω του Νικ Γιαννόπουλου, δεν οφείλεται μόνο στο βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα που έχει στην Ελλάδα. Το κυριότερο είναι ότι σκέφτεται και το προσωπικό της μέλλον. Ο έρωτας που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή της είναι τόσο δυνατός, που την κάνει να σκέφτεται και το αύριο. Αν και είναι από τις γυναίκες που δεν τις αγχώνει ο γάμος, φαίνεται ότι στο μυαλό της έχει πλέον και την προοπτική οικογένειας. Επειδή λοιπόν, όπως λένε άτομα που τη γνωρίζουν, είναι τελειομανής σε όλα της, όταν το αποφασίσει, θέλει να έχει το χρόνο να το ζήσει με όλη της την ψυχή. Γιατί το σημαντικότερο για μια γυναίκα είναι ένα παιδί με τον άνθρωπο που αγαπάει. Καλή η δόξα, αλλά χωρίς την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους η μοναξιά είναι μεγάλη. Γι’ αυτό, δεν πρόκειται να αφήσει την ευτυχία να της ξεφύγει.

Ένα τραγούδι για την αγάπη τους
Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους, Ζέτα και Μιχάλης ζουν τον απόλυτο έρωτα. Έναν έρωτα που θα γίνει τραγούδι στο καινούργιο CD που ετοιμάζει ο τραγουδιστής. Φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραδεχτούν ότι είναι ζευγάρι... Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν ότι θα το τραγουδήσουν μαζί, ενώ δεν αποκλείεται η Ζέτα να παίξει και στο βιντεοκλίπ. Έτσι κι αλλιώς, επιτυχία και ευτυχία πάνε μαζί...