Παντρεύεται!

21.05.2008
Πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν θαυμαστές της και έχουν προσπαθήσει να την κερδίσουν. Ωστόσο, φαίνεται ότι στην καρδιά της Σάσας υπάρχει μόνο ένας άντρας, που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Σπηριλιώτης.

Το ειδύλλιο της εκρηκτικής τηλεπερσόνας με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπηριλιώτη συμπληρώνει ένα χρόνο. Έντονη φημολογία υπάρχει στο χώρο της σόουμπιζ, σύμφωνα με την οποία οι δύο νέοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, δηλαδή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που κατάφερε να αναστατώσει τόσο με την παρουσία της όσο και με τις ασυμβίβαστες δηλώσεις της την ελληνική σόουμπιζ. Κι εκεί που η ίδια δήλωνε ότι είναι δύσκολο να μπει ένας άντρας στην καρδιά της μόνιμα, στο δρόμο της εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Σπηριλιώτης, κερδίζοντάς την και προσφέροντάς της απεριόριστα την αγάπη του.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερές περιπτύξεις έκαναν το γύρο των κουτσομπολίστικων στηλών και των μεσημεριανών εκπομπών από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους. Φαινόταν καθαρά ότι η άστατη Σάσα είχε βρει το... μάστορά της και ότι ο έρωτας την είχε χτυπήσει με τα βέλη του. Έπειτα από το περσινό καλοκαίρι, που Αλέξανδρος και Σάσα το πέρασαν παρέα, η σχέση τους πέρασε μια δυνατή κρίση όταν οι φήμες πως η εκείνη βγαίνει με τον Πάρη Κασιδόκωστα διέρρευσαν στον Τύπο και στην τηλεόραση και όλοι τότε πίστεψαν ότι είχε επέλθει χωρισμός. Όμως, δεν τελείωσαν όλα τόσο απλά, γιατί πρόσφατα τους ξαναείδαμε να διασκεδάζουν μαζί ξένοιαστοι και να χαίρονται τον έρωτά τους.

Μάλιστα, φήμες από το περιβάλλον του ζευγαριού που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό υποστηρίζουν ότι η Σάσα και οΑλέξανδρος νιώθουν έτοιμοι να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια και μάλιστα ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, η τραγουδίστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και αναζητά το κατάλληλο νυφικό, ενώ ενημερώνεται για το πώς οργανώνεται σωστά ένας γάμος. Αν οι φήμες αληθεύουν, το ερώτημα παραμένει ένα: Και τώρα τι θα κάνει ο αντρικός πληθυσμός χωρίς Σάσα; Γ.Π.