Έγκυος η Πέγκυ Ζήνα;

02.05.2008
Το ωραιότερο δώρο έφερε η άνοιξη στη γλυκιά τραγουδίστρια, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έγκυος. Η Πέγκυ Ζήνα φέρεται να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Το ωραιότερο δώρο έφερε η άνοιξη στη γλυκιά τραγουδίστρια, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έγκυος. Η Πέγκυ Ζήνα φέρεται να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το ίδιο και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας, που περιμένει πώς και πώς να γίνει πατέρας.

Χαράς ευαγγέλια στην οικογένεια του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα. Όπως λέγεται, το ραντεβού τους με τον πελαργό έχει κλείσει για το επόμενο φθινόπωρο. Ο γάμος που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία της οικογένειάς τους. Άλλωστε, το είχε δηλώσει στο παρελθόν η ίδια η τραγουδίστρια. Ανεπιβεβαίωτες φήμες, λοιπόν, τη θέλουν φέτος να περνάει ίσως την πιο ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας της ζωής της, αφού, σύμφωνα πάντα με όσα συζητιούνται κυρίως στο φιλικό της περιβάλλον, η Πέγκυ σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Η ίδια μετά το γάμο της είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις ότι θέλει πολύ να γίνει μητέρα. Έτσι, αυτή η επιθυμία της φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό ένιωθε μια περίεργη κούραση και κάποιες μικροενοχλήσεις. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, όμως τελικά αποφάσισε να επισκεφθεί το γιατρό της. Όταν έμαθε το χαρμόσυνο νέο, αμέσως το ανακοίνωσε στον Γιώργο Λύρα, που και αυτός με τη σειρά του ένιωσε πανευτυχής. Βέβαια, όλες αυτές οι φήμες κυκλοφορούν τελευταία πολύ έντονα, ενώ εκείνη κρατάει σιγή ιχθύος και δεν αναφέρεται στο θέμα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ένα παιδί θα συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.