Η νέα Αλίκη;

06.05.2008
Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη βιογραφία που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη αυτή που αναφέρεται στη ζωή της εθνικής σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη βιογραφία που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη αυτή που αναφέρεται στη ζωή της εθνικής σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη. Και φυσικά, ένας μικρός «πόλεμος» έχει ξεκινήσει στο χώρο ανάμεσα σε εκείνες τις ηθοποιούς που διεκδικούν να υποδυθούν τη μεγάλη ηθοποιό. Επικρατέστερη αυτή τη στιγμή όμως, σύμφωνα με τις φήμες, θεωρείται η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από τη στιγμή που ακούστηκε ότι η ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα μεταφερθεί στο γυαλί είναι πάρα πολλά. Πρώτη και καλύτερη η Άριελ Κωνσταντινίδη, ένα ταλέντο που είχε αναδειχθεί από μικρή ηλικία στο πλευρό της Αλίκης και έχει αρκετές ομοιότητες με την εθνική μας σταρ, τόσο στην εμφάνιση όσο και σε κάποιες κινήσεις. Μεγάλο της ατού, άλλωστε, ήταν ότι «θήτευσε» δίπλα στην Αλίκη και τη γνώρισε από κοντά. Ωστόσο, πολύ γρήγορα η ίδια διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει συμφωνήσει για το ρόλο της Αλίκης στη σειρά. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη δήλωσε ότι την προσέγγισαν άνθρωποι από την εταιρεία παραγωγής για να πάρει εκείνη τον πρώτο ρόλο, αλλά μέχρι στιγμής, όπως και η ίδια λέει, οριστικές συμφωνίες και αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Οι τελευταίες φήμες, όμως, θέλουν την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη να παίρνει το προβάδισμα και να θεωρείται αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη για να πάρει το ρόλο της Αλίκης. Η Κατερίνα διαθέτει το ταμπεραμέντο, τη σπιρτάδα αλλά και μια εμφάνιση που θα μπορούσε με το ανάλογο μακιγιάζ και χτένισμα να θυμίσει τη μοναδική σταρ. Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε τόσο με το συγγραφέα του σεναρίου Νίκο Νικόλιζα όσο και με την εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει τη σειρά και συγκεκριμένα με την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Βασιλεία Ζερβού, για να μάθουμε αν οι φήμες έχουν μια βάση αλήθειας. Ο Νίκος Νικόλιζας μας είπε ότι ο ίδιος έχει επιμεληθεί το σενάριο, αλλά δεν λαμβάνει μέρος στην επιλογή των προσώπων που θα συμμετάσχουν στη σειρά, ενώ η Βασιλεία Ζερβού δεν ήθελε να επιβεβαιώσει κάτι και το μόνο που μας είπε είναι ότι όλα θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα με επίσημο δελτίο Τύπου. Αν και όλα είναι ρευστά μέχρι στιγμής, εμείς θα θέλαμε να κάνουμε μια κάπως αφελή ερώτηση: «Αν τελικά πάρει το ρόλο η Κατερίνα Παπουτσάκη, μήπως να υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ο Κώστας Καραφώτης, που φέτος έκανε και το ντεμπούτο του στην υποκριτική;». Αν το σκεφτείτε καλά, έχει αρκετά κοινά με τον αξέχαστο ηθοποιό.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ