Anne: Πώς είναι σήμερα η μικρή Melek που μας είχε καθηλώσει το 2016 με την ερμηνεία της

Anne: Πώς είναι σήμερα η μικρή Melek που μας είχε καθηλώσει το 2016 με την ερμηνεία της
ΠΗΓΗ:@annedizisiofficial
Σχεδόν πριν ένα μήνα την είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να κρατάει το νέο της τηλεοπτικό βραβείο!

Ο λόγος για την Μπερέν Γκιόκγιλντιζ, η οποία μόλις σε ηλικία 9 ετών κατάφερε να κλέψει τις καρδιές όλων μας, μέσα από την καθηλωτική τούρκικη σειρά «Anne», στην οποία υποδύθηκε την μικρή Melek.

Μιλάμε για ένα κορίτσι φαινόμενο, το οποίο έγινε ευρέως γνωστό για το ταλέντο του, όχι μόνο στην γειτονική χώρα, αλλά σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Τα μελαγχολικά, καστανά της μάτια ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και όλοι μιλούσαν για το τεράστιο ταλέντο που έχει στην υποκριτική και το πόσο καλά μπορεί να ανταπεξέλθει και να «αγγίξει» συναισθηματικά τον κόσμο μέσα από τον τόσο συγκινητικό και απαιτητικό ρόλο.

Το κορίτσι «φαινόμενο» της γειτονικής χώρας

Η καριέρα της ξεκίνησε το μακρινό 2015, ήταν μόλις 9 χρονών και ο ρόλος της τηλεοπτικής «Μελέκ» της έφερε εννέα βραβεία και πολύ σημαντικές στιγμές. Είναι το κορίτσι φαινόμενο στην Τουρκία, αφού με το μοναδικό ταλέντο της κατάφερε να «ακουμπήσει» τις καρδιές πολλών ανθρώπων (μη θυμηθούμε πόσες φορές μας έκανε να δακρύσουμε με την ερμηνεία της, άπειρες).

{https://www.instagram.com/p/BVAOu-nhzlu/}

Η τηλεοπτική σειρά της «Anne» σηματοδότησε της αρχή μιας λαμπρής καριέρας και αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπερέν Γκιόκγιλντιζ επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανάμεσα σε 400 άλλα κορίτσια. Οι γονείς της Μπερέν τότε έθεσαν έναν απαράβατο όρο στην παραγωγή. Συγκεκριμένα, λόγω του ότι η σειρά περιείχε αρκετές σκηνές βίας, απαίτησαν στα γυρίσματα να είναι παρών ψυχολόγος, ώστε να της εξηγεί τα όσα γίνονται για να μην «τραυματιστεί» ψυχολογικά.

{https://www.instagram.com/p/BT5_-J6hk6e/}

Πόσο χρονών είναι σήμερα;

Σήμερα η μικρή Μελέκ μεγάλωσε και είναι 15 χρονών. Μπήκαμε να scrollaρουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετράει πάνω από 1M followers και τον οποίο διαχειρίζεται η μητέρα της, και είδαμε το μικρό κοριτσάκι που όλοι αγαπήσαμε να έχει μεγαλώσει. Το εκφραστικό της βλέμμα και τα μελαγχολικά της μάτια παραμένουν όπως τα θυμόμαστε και είναι κάτι που έτσι απλά λατρεύουμε!

{https://www.instagram.com/p/Cz29mu9ozoj/?img_index=1}

Η Μπερέν Γκιόκγιλντιζ βραβεύτηκε πρόσφατα στην Τουρκία για τον ρόλο της σε τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο κανάλι foxturkiye.

{https://www.instagram.com/p/C8Fnopfocl6/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2024 - 12:57