Manolo Blahnik: Τα αγαπημένα παπούτσια της Carrie Bradshaw πωλούνται για πρώτη φορά με έκπτωση!

22.07.2020
Manolo Blahnik: Τα αγαπημένα παπούτσια της Carrie Bradshaw πωλούνται για πρώτη φορά με έκπτωση!
Είμαστε σίγουρες ότι θα μας ευγνωμονείς όταν διαβάσεις αυτό το άρθρο. O Manolo Blahnik παρουσίασε για πρώτη φορά ένα νέο site αφιερωμένο ειδικά σε εκπτωτικά κομμάτια αυτής της σεζόν, όπου μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα στυλ του πολυτελούς οίκου υποδημάτων προσφέρονται με έκπτωση έως και 50%! (ναι, καλά διάβασες)

Γνωστός για τα απίστευτα κομψά παπούτσια του, τα οποία λατρεύουν οι A-listers σε όλο τον κόσμο - και έγιναν διάσημα από την Carrie Bradshaw του Sex and the City, η οποία έκανε το label βασικό μέρος της γκαρνταρόμπας της- o Manolo Blahnik είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αξιοσέβαστους σχεδιαστές παπουτσιών στον κόσμο.

Οι εκπτώσεις είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να επενδύσεις σε μερικά από τα πιο διάσημα στυλ της πολυτελούς μάρκας και αναμφίβολα θα είναι επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου. Είτε έχεις να παραβρεθείς σε κάποιο γάμο ή σε κάποιες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους ή θέλεις απλώς να αναβαθμίσεις το οffice look σου, υπάρχουν πολλά κομμάτια που αξίζει να προσέξεις, από dramatic διακοσμημένα ψηλοτάκουνα έως απλά σατέν.

Ο ιστότοπος πώλησης του Manolo Blahnik θα είναι διαθέσιμος μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε αν θέλεις να επενδύσεις σε μερικά designer shoes με έκπτωση, σoυ προτείνουμε να μην αργήσεις.

Μπορείς να δεις ολόκληρη τη συλλογή εδώ.

https://sale.manoloblahnik.com/eu/