Έχεις μικρό στήθος; Να πώς θα βρεις το σωστό μαγιό για εσένα

07.07.2020
Έχεις μικρό στήθος; Να πώς θα βρεις το σωστό μαγιό για εσένα
Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Το σώμα μας και όσα θεωρούμε εμείς ελαττώματα σε αυτό δε θα έπρεπε να μας σταματάει από αυτό που θέλουμε να φορέσουμε. Και μιας που είναι καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τις γυναίκες με μικρό στήθος και την ανασφάλεια πολλών από αυτές να δείξουν με αυτοπεποίθηση στο σώμα τους με μαγιό.

Δες και αυτό: Beach Style: Πώς να έχεις στυλ (και) στην παραλία

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, μην απελπίζεσαι: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις και να ακολουθήσεις ποια στυλ μαγιό ταιριάζουν στο σωματότυπο σου και να ακολουθήσεις μερικά έξυπνα tips. Ποια είναι αυτά; Μάθε παρακάτω:

Μάθε ποια είναι τα στιλ μαγιό που ταιριάζουν στο σωματότυπο σου:
Τα μαγιό με ανοιχτή πλάτη, τα πλεχτά τα τριγωνάκια και εκείνα με στρογγυλή λαιμόκοψη είναι όλα καλές επιλογές για το σώμα σου.

Μείνε στο νούμερό σου

Μην πέσεις στην παγίδα του να φορέσεις μεγαλύτερο νούμερο μαγιό για να φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος σου. Στην πραγματικότητα, αυτό που καταφέρνεις με αυτόν τον τρόπο, είναι να δημιουργείς ένα κενό και να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μικρότερο.

Αυτό το είδες; Τι να φορέσεις αν έχεις παραπάνω πόντους στην κοιλιά

Ανάδειξε το στήθος σου
Μην αφήνεις τα πρότυπα να σε απογοητέυσουν. Το να έχεις μικρό στήθος έχει μερικά προτερήματα, όπως το ότι μπορείς να φορέσεις μαγιό με βαθύ ντεκολτέ ή με άνοιγμα στην πλάτη.

Πρόσθεσε πόντους έξυπνα

Μια πολύ καλή λύση είναι να επιλέξεις ένα μαγιό με ενίσχυση ή ένα σε στυλ balconette με ρυθμιζόμενα τιραντάκια, για να ελέγξεις το πόσο άνετο είναι το μαγιό ή πόσο φυσικό δείχνει το στήθος σου.