Θα είναι αυτό το φόρεμα το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού;

11.06.2020
Θα είναι αυτό το φόρεμα το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού;
Μπορεί να ακούγεται λίγο πρόωρο να πούμε ότι γνωρίζουμε από τώρα ποιο είναι τo φόρεμα του καλοκαιριού όταν μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι και όταν πάρα πολλοί άνθρωποι μόλις έχουν αρχίσει να κάνουν καλοκαιρινές εξορμήσεις μετά από την καραντίνα των τελευταίων δύο μηνών.

Άρα, πώς μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το φόρεμα Serita της Cult Gaia είναι έτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο «φόρεμα του καλοκαιριού»; Υπάρχουν μερικά βασικά σημεία. Η πλεκτή κατασκευή του, η εφαρμοστή σιλουέτα με τα ανοίγματα και οι δύο επιλογές χρωμάτων (μαύρο και κεχριμπάρι), εμπίπτουν εύκολα στo πνεύμα της εποχής. Όχι, δεν είναι φόρμα (που είναι και αυτή στη μόδα), αλλά, ναι, είναι άνετο. Είναι ουδέτερο και στις δύο επιλογές και μας παραπέμπει σε σιλουέτες της δεκαετίας του '70 που συναντούν τα 90s όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Επίσης, κυρίες όπως η Candice Swanepoel άρχισαν να επιδεικνύουν το Serita στο κόκκινο χαλί λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και κλειστούμε σπίτια μας. Αυτό είτε επηρέασε είτε όχι τις influencers, τις είδαμε να φοράνε τo εν λόγω φόρεμα στο σπίτι τους ή στους κήπους τους, συμπεριλαμβανομένων των υπέροχων Romee Strijd που είναι έγκυος, Rosie Huntington-Whiteley, Camille Charriere και πολλών ακόμα.

Εάν θέλεις λοιπόν και εσύ να ενταχθείς στις λαμπερές υπάρξεις των social media και να φορέσεις αυτό το υπέροχο φόρεμα, καλύτερα να βιαστείς καθώς έχει ήδη εξαντληθεί σε αρκετά fashion website.