Beach Style: Πώς να έχεις στυλ (και) στην παραλία

10.06.2020
Beach Style: Πώς να έχεις στυλ (και) στην παραλία
Τα items που θα σε αναδείξουν

Τα μπάνια στη θάλασσα έχουν ξεκινήσει για τα καλά, και το πιο πιθανό είναι πως έχεις ξεκινήσει να κάνεις έρευνα αγοράς για μαγιό (αν αυτά που είχες μέχρι τώρα δε σου κάνουν ή δεν τα θέλεις για τον οποιοδήποτε λόγο).

Δες και αυτό: Εσύ ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για το σωματότυπο σου;

Πέρα όμως από το μαγιό, ένα περιποιημένο beach look χρειάζεται και κάτι παραπάνω, για τη διαδρομή σου προς ή από την παραλία ή για το μαγαζί που θα επισκεφθείς ή τη βόλτα που θα κάνεις κατευθείαν μετά την παραλία. Δες παρακάτω ποια είναι τα items που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση σου:

Ανδρικό πουκάμισο
Ανεξάρτητα από το ότι έχουν σχεδιαστεί για άνδρες, αυτά τα φαρδιά και πολλές φορές στυλάτα πουκάμισα μας ταιριάζουν τέλεια και είναι ό,τι πρέπει για να φοράμε κάτι φαρδύ και άνετο στην παραλία.

Jean σορτς
Αν το στυλ σου είναι πιο απλό και casual, το jean σορτς είναι ό,τι πρέπει για το beach look σου, και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χαλαρό top.

Αυτό το είδες; Το φετινό καλοκαιρινό trend που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους

Kαφτάνια και τουνίκ
Αν δεν ανήκεις στην προηγούμενη κατηγορία και προτιμάς κάτι πιο εκκεντρικό και maximal, μπορείς να φορέσεις ένα καφτάνι στο δικό σου στυλ για να προσθέσεις και μια πιο ethnic πινελιά στο σύνολο σου.

Αέρινο φόρεμα
Ένα κοντό, αέρινο φόρεμα είναι μια ιδανική επιλογή για την παραλία, καθώς είναι εύκολο να βγάλεις και να ξαναβάλεις.