Η Prada και η Adidas αποκάλυψαν τα δύο πρώτα προϊόντα της συνεργασίας τους

27.11.2019
Η Prada και η Adidas αποκάλυψαν τα δύο πρώτα προϊόντα της συνεργασίας τους
Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες οι πρώτοι ψίθυροι για μια πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο μεγάλων Οίκων μόδας, οι fans τους κάθονταν σε αναμένα κάρβουνα, περιμένοντας να επιβεβαιωθούν οι φήμες. Τελικά στις αρχές Νοεμβρίου και οι δύο φίρμες το επισημοποιήσαν με μια ανακοίνωση στους λογαριασμούς τους στο Instagram, αλλά το μόνο πράγμα που παρουσίασαν, ήταν μια φωτογραφία με μια κλασική carrier τσάντα Prada με δύο κουτιά παπουτσιών της Adidas.

Και έφτασε η Δευτέρα το πρωί και μπορέσαμε να δούμε τόσο εμείς όσο και τα υπόλοιπα εκατομμύρια followers των δύο εταιρειών στο Instagram, τα προϊόντα που προέκυψαν από τη συνεργασία των δύο αυτών γιγάντων της μόδας. Στο post που περιελάμβανε μια ακίνητη εικόνα και ένα σύντομο βίντεο, «ποζάρουν» ένα ζευγάρι των κλασικών Superstars της Adidas με ανάγλυφο το λογότυπο της Prada, καθώς και μια τσάντα μπόουλινγκ τύπου 70s σε λευκό δέρμα, που πάνω έχει και τα δύο διάσημα brands.

Και τα δύο προϊόντα αντικατοπτρίζουν μια μίξη από τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο εμβληματικών brands.

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου του 2019, όταν τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα για αγορές online στις ιστοσελίδες της Adidas και της Prada, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα της Prada. Δεδομένου όμως ότι έχουν φτιαχτεί μόνο 700 κομμάτια από το καθένα, αν καταφέρεις και αγοράσεις κάποιο από τα δύο, θα είσαι από τις τυχέρες.