Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποιος Έλληνας σχεδιαστής υπέγραψε την τελευταία της εμφάνιση;

05.11.2019
Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποιος Έλληνας σχεδιαστής υπέγραψε την τελευταία της εμφάνιση;
Ακόμη μία εμφάνιση της συζύγου του πρωθυπουργού που συζητήθηκε πολύ. Με την καλή έννοια!

Στην Κίνα βρίσκονται ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping παρέθεσε δείπνο των ηγετών των τιμώμενων χωρών.

Τόσο ο έλληνας πρωθυπουργός όσο και η σύζυγός του μοιράστηκαν στα social media μια αναμνηστική φωτογραφία των επίσημων προσκλεκλημένων.

Στο κέντρο της φωτογραφίας που βλέπετε επάνω και κάτω, στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος με τη σύζυγό του, η οποία επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό μπλε φόρεμα. Αριστερά στη φωτογραφία, η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabić και δίπλα της ο πρωθυπουργός της Τζαμάικα, Andrew Holness με τη σύζυγό του. Δίπλα στη σύζυγο του Κινέζου προέδρου, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron με την πάντα κομψή σύζυγό του, Brigitte στο πλευρό του, ενώ στην άκρη δεξιά, βλέπουμε το δικό μας Πρώτο ζεύγος με την κυρία Μητσοτάκη ντυμένη στα πράσινα.

Με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια, λοιπόν η εμφάνιση αυτή, η οποία συγκέντρωσε πολλά και θετικά σχόλια, με τον ίδο το σχεδιαστή να... καμαρώνει στο Instagram, κάπως έτσι! "Μία από αυτές τις σπάνιες στιγμές όπου νιώθεις ότι κάνεις τη σωστή δουλειά και κάνεις το σωστό πράγμα... και μάλιστα με λόγο... #proudandhappy", γράφει στη λεζάντα!!!!