Εμβληματικό μοντέλο από τα 90s περπάτησε ξανά στην πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Versace [photos]

27.02.2019
Εμβληματικό μοντέλο από τα 90s περπάτησε ξανά στην πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Versace [photos]
Tη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και θα δούμε τι ετοίμασε η θρυλική σχεδιάστρια Donatella Versace για την επόμενη σεζόν. Εδώ είναι όλα όσα δεν είδες.

H σειρά παρουσίασε μια τεράστια παραμάνα με το σήμα του Versace
Τα πράγματα ήταν πολύ λιτά αυτή τη σεζόν, με μια μαύρη μοκέτα στην πασαρέλα και φώτα που είχαν το σχήμα του οκτώ στο χώρο της επίδειξης. Στο κέντρο της, υπήρχε μια τεράστια παραμάνα με ανάγλυφο το εμβληματικό κεφάλι της Μέδουσας, σήμα κατατεθέν του Versace, όπου τα μοντέλα περπατούσαν από κάτω της στη διαδρομή τους στην πασαρέλα.

Περπάτησαν στην πασαρέλα όλα τα αγαπημένα μοντέλα της Donatella
Σε αυτό το σόου εμφανίστηκαν οι Kendall Jenner, Gigi Hadid, Hanne Gaby Odiele, Adut Akech και Binx Walton, καθώς και οι Hannah Motler και Fran Summers.

Αλλά δεν ήταν μόνο τα μοντέλα της νέας γενιάς
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, η Donatella έφερε μερικά εμβληματικά πρόσωπα του modeling πάλι στην πασαρέλα. Μεταξύ αυτών ήταν η Shalom Harlow, η οποία συμμετείχε στο σόου SS19 και οι Claudia Schiffer, Naomi Campbell και Cindy Crawford, που επανενώθηκαν για την SS18 για την 20η επέτειο του θανάτου του Gianni Versace. Αυτή τη φορά, το μοντέλο που εμφανίστηκε από τις παλιές ένδοξες εποχές, ήταν η Stephanie Seymour η οποία έκλεισε το σόου με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα [φωτό κάτω]

Η συλλογή ήταν απόλυτα VERSACE
Στη σειρά AW19 υπήρχαν σατέν σακάκια, pencil φούστες και σφιχτά τοπ, όλα σε μια παλέτα από πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο, μερικά από τα οποία καλύφθηκαν με σουτιέν και κορσέδες. Αλλού, τα μοντέλα φορούσαν παλτά και φούστες φτιαγμένες από δέρμα croco και γούνινες λεπτομέρεις σε έντονα χρώματα, χνουδωτά σκουφάκια και τσάντες φάκελους με το μονόγραμμα. Tέλος, κυκλοφόρησε ακόμα μια σειρά από τυπωμένα μπλουζάκια με φωτογραφίες του Richard Avedon, που δημιουργήθηκαν με την υποστήριξη του ιδρύματος του μεγάλου φωτογράφου, καθώς και ένα νέο print που διακόσμησε πολλά μπουκάλια αρωμάτων του Versace.