Τα μόνα 3 φορέματα που αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα σου!

22.07.2018
Τα μόνα 3 φορέματα που αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα σου!
Μπορούν τρία μονάχα φορέματα να καλύψουν κάθε περίσταση και διάθεση στις διακοπές; Φυσικά!

Εσύ, έχεις αρχίσει να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου; Πήρες μαζί τα μαγιό, το αντηλιακό σου, το καπέλο σου, δύο σανδάλια... Και τώρα; Το μόνο που λείπει είναι το πιο ευκολοφόρετο, θηλυκό και πρακτικό κομμάτι της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας: το φόρεμα!

Και επειδή κάθε φόρεμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, τρία μόλις φορέματα είναι αρκετά για να καλύψουν όλες σου τις ανάγκες! Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις και να κάνεις το πακετάρισμα της βαλίτσας πιο εύκολο από ποτέ;

#1 Το "αρχαιοελληνικό"

Σε μίντι ή μάξι μήκος, αυτό το φόρεμα έχει πτυχές, μανίκια "νυχτερίδα" και λιτές τρέσες, θυμίζοντας τους γοητευτικούς, χυτούς μανδύες των πιο κομψών γυναικών της Αρχαίας Ελλάδας. Θα το φορέσεις στις απογευματινές βόλτες, σε κάθε πιο "επίσημη" περίσταση των διακοπών αλλά και πάνω από το μαγιό σου!

#2 Το κρουαζέ

Το κρουαζέ φόρεμα είναι ένα... θείο δώρο! Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και κάθε περίσταση. Φόρεσε το δικό σου από το πρωί ως το βράδυ και προτίμησε τις υφές από λινό ή βαμβάκι που θα σε κρατήσουν δροσερή!

#3 To πλεκτό μάξι

Το φόρεσε η Gigi Hadid στη Μύκονο, για την βραδινή της έξοδο! Εσύ θα το φορέσεις και το πρωί, πάνω από το μαγιό σου αλλά και το βράδυ πάνω από ένα μίνι slip dress.