Meghan Markle - Με... καμπαρντίνα μέσα στον Ιούλιο!

17.07.2018
Meghan Markle - Με... καμπαρντίνα μέσα στον Ιούλιο!
Η δούκισσα του Sussex στην πιο παράδοξη εμφάνισή της ως τώρα!

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν κάνουν ποτέ διακοπές, καθώς φάινεται! Και ενώ βρίσκονται πολύ μακριά από την αγαπημένη και στους δυο τους, Αφρική, σήμερα ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στην ήπειρο, αφού παραβρέθηκαν στα εγκαίνια μιας έκθεσης για τον Nelson Mandela.

Ο θρυλικός υπέρμαχος της μαύρης φυλής και στην συνέχεια ιστορικός πρόεδρος της Νότας Αφρικής θα γιόρταζε αύριο τα 100α γενέθλιά του και σήμερα η ζωή και το έργο του γιορτάζονται στο Λονδίνο μέσα από μία έκθεση στο Queen Elizabeth Hall στο Λονδίνο.

Η Meghan Markle έδειξε να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό της βρετανικής πρωτεύουσας φορώντας ένα αμάνικο nude φόρεμα/καμπαρντίνα του brand House of Nonie, με δύο σειρές κουμπιά και φαρδιά ζώνη.

Και ενώ έχουμε συνδέσει την καμπαρντίνα με τον χειμερινό καιρό της Αγγλίας και με τις πιο βροχερές ημέρες του χρόνου, η Meghan επέλεξε να την φορέσει τον Ιούλιο! Το τολμηρό look της ολοκληρώθηκε από nude γόβες και clutch ενώ το πάντα λιτό beauty look της συμπληρώθηκε από έναν χαλαρό "χαλασμένο" κότσο.