Meghan Markle - Αυτή η τηλεοπτική ηρωίδα εμπνέει το στυλ της!

17.07.2018
Meghan Markle - Αυτή η τηλεοπτική ηρωίδα εμπνέει το στυλ της!
Μπορείς να μαντέψεις ποια δυναμική γυναίκα της TV την εμπνέει;

Δύο μήνες μετά τον βασιλικό γάμο, το νέο στυλ της Meghan Markle έχει πλέον αποκρυσταλλωθεί και, όπως ήταν αναμενόμενο, οτιδήποτε φοράει ξεπουλάει μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Και ενώ το περίφημο βασιλικό πρωτόκολλο καθορίζει κατά πολύ τις επιλογές της, εμείς έχουμε παρατηρήσει και μία ακόμα έμπνευση της Δούκισσας του Sussex που προέρχεται μάλλον από τις ημέρες της στο Hollywood: την Claire Underwood!

Μιλάμε φυσικά για την δαιμόνια και πάντα υπέρκομψη σύζυγου του φανταστικού Προέδρου των ΗΠΑ από τη σειρά House of Cards.

Όπως η Claire έτσι και η Meghan διαθέτει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη από διαχρονικά, κλασικά και καλοραμμένα κομμάτια όπως pencil φούστες, μυτερές γόβες, τσάντες χειρός με σταθερό σχήμα και φυσικά, κοστούμια, σε "επιβλητικά" χρώματα όπως το σκούρο μπλε, το μαύρο, το πλούσιο πράσινο και το ζεστό καφέ-γκρι.

Η παραπάνω περιγραφή θυμίζει πολύ τις επιλογές της Meghan για τις νέες της επαγγελματικές υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι; Δες παρακάτω μερικές από αυτές και κάνε κλικ για να δεις περισσότερα για το καθένα.

Στο πρώτο της ταξίδι με τον Πρίγκιπα Harry, στην Ιρλανδία

Στο πρώτο της ταξίδι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Το βράδυ πριν τον γάμο της

Σε επαγγελματική εκδήλωση με τον Πρίγκιπα Harry