Meghan Markle - Δύο ακόμα εμφανίσεις από την Ιρλανδία, που λατρέψαμε!

11.07.2018
Meghan Markle - Δύο ακόμα εμφανίσεις από την Ιρλανδία, που λατρέψαμε!
Και το πρώτο look με παντελόνι!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ιρλανδία και το ίδιο συμβαίνει με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της τελευταίας. Συνεχίζοντας τις μονοχρωματικές επιλογές, η Meghan φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα Roland Mouret με peplum στη μία πλευρά και, φυσικά bateau λαιμόκοψη.

Όπως οι fans της παρατήρησαν, το φόρεμά της έμοιαζε πολύ με εκείνο που είχε φορέσει το βράδυ πριν τον γάμο της.

Φορώντας το εξαιρετικά κολακευτικό για τη σιλουέτα της γκρι φόρεμα, η Meghan συνόδευσε τον σύζυγό της στην οικία του Προέδρου της Ιρλανδίας Michael D. Higgins, όπου και γνώρισε τη σύζυγο και τα δύο τεράστια υιοθετημένα σκυλιά τους!

Ελάχιστη ώρα αργότερα η Meghan είχε ήδη αλλάξει σε ένα πολύ κομψό στενό κοστούμι το οποιο συνδύασε με ένα λευκό τοπ και μια λιτή ζώνη με μονόγραμμα. Με αυτό το πιο άνετο look επισκέφτηκε το υπαίθριο στάδιο Croke Park όπου και παρακουλούθησαν μια επίδειξη από παραδοσιακά γαελικά αθλήματα!

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το γάμο που η Meghan εμφανίζεται σε εκδήλωση φορώντας... παντελόνι. Είμαστε ωστόσο σίγουρες πως δεν "έσπασε" κανένα πρωτόκολλο με την επιλογή της αφού σε συγκεκριμένες περιστάσεις, το αυστηρό dress code αλλάζει!