Meghan Markle - Από αυτή τη διάσημη πριγκίπισσα ήταν εμπνευσμένη η τελευταία της εμφάνιση

10.07.2018
Meghan Markle - Από αυτή τη διάσημη πριγκίπισσα ήταν εμπνευσμένη η τελευταία της εμφάνιση
Η Meghan έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση ως τώρα!

Κάθε εμφάνισή της είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Η Meghan Markle μας εντυπωσίασε μία ακόμα φορά με το look της για τη σημερινή γιορτή της Βασιλικής και Πολεμικής Αεροπορίας.

Συνοδεύοντας το νέο της σύζυγο, η Meghan βρέθηκε στην επίσημη εκδήλωση στο επιβλητικό Westminster Abbey, με μία εμφάνιση που ενθουσίασε!

H Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα μίντι μεσάτο φόρεμα, με λαιμόκοψη χαμόγελο (την αγαπημένη της) και μακριά μανίκια. Έχοντας δανειστεί το στυλ του από τη δεκαετία του 50, αυτό το φόρεμα που τονίζει τη μέση και δημιουργεί καμπύλες με τη γεμάτη φούστα του, είναι ο,τι πιο κολακευτικό για κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Το look της ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό headpiece, μαύρο clutch και nude γόβες.

Η εμφάνισή της είχε κάτι έντονα οικείο και διαχρονικά κομψό. Ψάξαμε λοιπόν και... voila! Η πριγκίπισσα του Μονακό, Grace Kelly λάτρευε την συγκεκριμένη σιλουέτα στα φορέματα και αυτό το εμβληματικό look από την ταινία The Country Girl, μοιάζει πολύ με την Meghan!

Η Meghan ωστόσο, μελαχρινή όπως είναι, μας θύμισε πολύ και μία ακόμα λατρεμένη παρουσία του Hollywood: την Audrey Hepburn στο Sabrina!