Απόκτησε τα γοβάκια της Κάρι με 100 δολάρια

15.04.2013
Λάτρεψες κι εσύ, όπως κι εμείς την Κάρι Μπράντσο του Sex and the City! Τώρα, ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις κι εσύ ένα από τα 3 ζευγάρια παπούτσια που δωρίζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Σημείωσε την ημερομηνία:24/4/2013! Eίναι η ημέρα που ξεκινά η δημοπρασία στο www.gottahaverockandroll.com για να αποκτήσεις τα παπούτσια αγαπημένων σταρ όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (η Carrie Bradshaw του Sex and the City) αλλά και τα υπόλοιπα φορεμένα και υπογεγραμμένα υποδήματα μεγάλων σταρ όπως οι: Elvis Presley, Madonna,Britney Spears, Sammy Davis, Jr., Eminem και Miley Cyrus.

Το καλό: τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για τους σπουδαστές της σχολής τεχνών LaGuardia!

Το καλύτερο: η δημοπρασία ξεκινά για κάθε ζευγάρι παπούτσια από τα 100 δολλάρια και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έχουν συγκεντρώσει τα 3 ζευγάρια παπούτσια που δώρισε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τα οποία και έχει υπογράψει και έχει φορέσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Sex and the City.

Έχουμε και λέμε: Πρόκεται για ένα ζευγάρι σαμπό Prada: κάνε κλικ στη φωτογραφία για να τα δεις!

Λατρεμένα είναι και τα ασημένια πέδιλα "Jonathan Kelsey Sandals" της Σάρα Τζέσικα, κάνε κλικ στη φωτογραφία για να τα διεκδικήσεις:

Φυσικά, αγαπημένα είναι και τα μαύρα γοβάκια Dolce Vita της τηλεπτικής Κάρι!

Αφού θα κάνεις το κλικ, τσέκαρε όλα τα ξεχωριστά υποδήματα στη σελίδα: http://www.gottahaverockandroll.com/Catalog.aspx?category=305

Ιnfo: οι επιλογές της Σάρα Τζέσικα είναι από τις πλέον συμφέρουσες. Τα σαμπό της Μρπίτνεϊ ξεκινούν από 1.000 δολάρια, οι μπότες της Μαντόνα 150 δολάρια, οι μπότες της Ελ ΜακΦερσον από 500 δολάρια ενώ τα μποτάκια του Έλβις από 5.000 δολάρια και όπου φτάσουν!!!!!

Κατερίνα Πατούλια