Κολιέ + Τοπ: το απόλυτο λουκ του Αγίου Βαλεντίνου

13.02.2013
Τα ογκώδη κολιέ ή αλλιώς τα λεγόμενα statement necklaces, είναι τα απόλυτα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν. Είτε φοράς ένα απλό πουλόβερ, t-shirt, πουκάμισο ή φόρεμα, το trend των statement necklaces έρχεται για να σε μεταμορφώσει στη στιγμή!

Σε αυτή την τάση ισχύει ο κανόνας: "όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο" κι εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα ωραιότερα και οικονομικότερα κομμάτια της αγοράς αλλά και πώς να τα φορέσεις!

Επάνω: €29.99 και €39.99 και τα δύο Mango

Κέντρο: Κολιέ με φιόγκους: €29.70 asos.com, Κολιέ με χρωματιστές πέτρες: €49.99 Mango

Κάτω: Κολιέ με στρας: €19.90 Blanco, Με γαλάζιες πέτρες: €19.90 Accessorize

Ένα πολύ σημαντικό βήμα είναι να βρεις το κολιέ που σου αρέσει και σε αντιπροσωπεύει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ μεγάλο, αρκεί να είναι ξεχωριστό. Για να μη δείχνεις υπερβολικά φορτωμένη φόρεσέ το μαζί με ένα απλό ντύσιμο όπως jeans και t-shirt ή πουλόβερ και καλύτερα απόφυγε να φορέσεις σκουλαρίκια. Αμέσως και το πιο συνηθισμένο σύνολο φαίνεται ανανεωμένο!

Το statement κολιέ θα δώσει ένα μοντέρνο αέρα σε κάθε σου εμφάνιση και φυσικά μην ξεχνάς πως είναι από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξεις τα βλέμματα στην περιοχή του ντεκολτέ!

Κολιέ με φτερά: €7.50 Accessorize, Κολιέ σε παστέλ αποχρώσεις: €32 Accessorize, Κολιέ αλυσίδα: €19.95 Η&Μ

Σίγουρα το έχεις δει, μεγάλα κολιέ φορεμένα πάνω από πουκάμισο. Δείχνουν πολύ χαριτωμένα όταν είναι φορεμένα μαζί με ένα ανοιχτό πουκάμισο, όμως η πιο μοντέρνα εκδοχή είναι να τα φορέσεις πάνω από κουμπωμένο στην ανδρική εκδοχή του! Δίνει έντονο χαρακτήρα ακόμα και στο πιο καθημερινό σύνολο και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα!

Μη φοβάσαι να παίζεις με το λουκ σου και να προσθέτεις αξεσουάρ! Τόλμησε τα έντονα κολιέ και αναβάθμισε τα σύνολά σου κάθε μέρα!

Επιμέλεια: Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor στο blog http://hotspotemily.blogspot.gr/