Κολλητικό... το φόρεμα της Κατράντζου για τις Αγγλίδες

25.02.2012
Μια Ελληνίδα ξεσηκώνει την Βρετανική Εβδομάδα Μόδας ! O λόγος για την Μαίρη Κατράντζου η συλλογή της οποία ξεχώρισε εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην βρετανική πρωτεύουσα.

Οι Αγγλίδες λάτρεψαν τα περίτεχνα και πολύχρωμα δημιουργήματα της νεαρής σχεδιάστριας και είδαμε τουλάχιστον τρεις επώνυμες κυρίες να τιμούν το ίδιο φόρεμα των 350 βρετανικών λιρών στο κόκκινο χαλί.

Πρόκειται για ένα κομμάτι της Κατράντζου για το κατάστημα Top Shop το οποίο ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες και το οποίο φόρεσαν και η Αλέσα Ντίξον (Alesha Dixon) και η Πόπη Ντελεβίνγκ (Poppy Delevigne)και η Άμπερ Άθερτον (Amber Atherton).

Γενικά, η συνεργασία του οίκου "Mairi Katrantzou" με το Top Shop στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ξεπούλησε και στα καταστήματα και στο διαδίκτυο και η σχεδιάστρια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της:

"Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι και πάλι με το Topshop. Έχουν στηρίξει τη δουλειά μου από το ξεκίνημά μου και η συλλογή αυτή ήταν η πιο φιλόδοξη και πιο διασκεδαστική. Η σκέψη που έκανα ήταν να δημιουργήσω μια συλλογή για τα κορίτσια του Topshop που θα ερχόταν κοντά στη βασική μου συλλογή με απόλυτο έλεγχο στη ποιότητα των κομματιών και στην παραγωγή τους'. Ανυπομονώ να δω τα κορίτσια του Topshop με τα φορέματά μου και ελπίζω κάποιες να τολμήσουν να δοκιμάσουν τα πιο περίτεχνα και ιδιαίτερα μοτίβα μου''.

Η Κατράντζου ξεκίνησε την ανοδική της πορεία στο χώρο της μόδας από το 2008 και από τότε χαίρει της στήριξης, της ελίτ από τον χώρο της μόδας, με πρώτη και καλύτερη την Αννα Γουίντουρ της Vogue που τίμησε το σόου της στην Βρετανική Εβδομάδα Μόδας και αυτή τη φορά.

Η συλλογή "Mairi Katrantzou" για το Top Shop ιντερνετικά ξεπούλησε! Έχει μείνει προς αγορά μόνο ένα φουλάρι!!!!!

Κα. Π