Οι 10 τυχερές για το μαργαριταρένιο βραχιόλι

29.12.2011
O διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με το κατάστημα "Rania's Stones" ολοκληρώθηκε και οι συμμετοχές σας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

O διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με το κατάστημα "Rania's Stones" ολοκληρώθηκε και οι συμμετοχές σας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Τα 10 μοναδικά βραχιόλια είναι φτιαγμένα από φυσικά μαργαριτάρια και κρύσταλλα Swarovski και αποτελούν μοναδικές δημιουργίες της Ράνιας Πανάγου.

Οι δέκα τυχερές νικήτριες είναι οι εξής:

1) Άννα Γιδά

2) ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΟΥΛΙΔΟΥ

3) ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

4) Δήμητρα Ανδρέου

5) Κατερίνα Περαντωνάκη

6) Τζώτου Ματίνα

7) Ευγενία Ουτσικα

8) ΚΛΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ

9) Χara Maria Thanopoulou

10) Olga Ristani

Λίγα λόγια για τα "Rania's stones": Με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ γάμου και βάπτισης, η Ράνια Πανάγου δημιουργός των ''Rania's Stones" σε στολίζει με τα πιο σούπερ κοσμήματα που μπορεί να φανταστείς!

Τι θα βρεις στο "Rania's stones "; Κοσμήματα με φυσικές πέτρες και ασήμι η με faux υλικά, μικρά δώρα για τις γιορτές και γούρια πολλών ειδών, απίθανα στεφάνια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Τι τα κάνει σούπερ ξεχωριστά; Το μοναδικό design, η πρωτοτυπία, η άριστη ποιότητα υλικών, το άψογο φινίρισμα και φυσικά τα κρυσταλλάκια Swarovski που θα σε κάνουν να λάμπεις σαν στολίδι του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Το σούπερ γιορτινό βραχιόλι: κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο αλλά κυρίως διαχρονικό, το συγκεκριμένο βραχιόλι είναι φτιαγμένο με απέραντη αγάπη για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις φέτος τις γιορτές. 10 μοναδικά βραχιόλια τοπ ποιότητας με φυσικά μαργαριτάρια με κρύσταλλα Swarovski, one size, αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Womenonly!

Επειδή με το womenonly είσαι πάντα in fashion -για τις αναγνώστριες του Womenonly και μόνο- ένα 20% έκπτωση για να μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου αγοράζοντας τα πιο μοδάτα αξεσουάρ από το "Rania's stones" και να απολαύσεις τις πιο στιλάτες και γκλάμουρ γιορτές με τα πιο σούπερ αξεσουάρ!

Που θα βρεις τα "Rania's stones": Φολεγανδρου 9 Γερακας

Τηλ: 215 5203731

E-mail: [email protected]

Και στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ranias-Stones-by-Rania-Panagou/278425848864692