Η Ζέτα, το τροχόσπιτο και το ethnic φόρεμα από την Κένυα

28.08.2024
Η Ζέτα, το τροχόσπιτο και το ethnic φόρεμα από την Κένυα
Η ίδια δεν αποκαλύπτει που βρίσκεται αλλά ο κόσμος αναγνώρισε την παραλία

Τελευταίες ημέρες διακοπών για τη Ζέτα Μακρυπούλια πριν επιστρέψει για να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ που συνεχίζεται για ακόμα μια χρονιά. Φουλ μαυρισμένη, ολοφάνερα ξεκούραστη και χαρούμενη η Ζέτα βρέθηκε σε μια παραλία με ένα τροχόσπιτο και αποκάλυψε πως πολύ θα ήθελε να έχει ένα. Έστω και παλιό, που να χρειάζεται μερεμέτια.

Φορώντας το μαγιό της κι ένα ethnic λαχανί midi στράπλες φόρεμα με καμηλοπαρδάλεις - είμαστε σίγουρες πως είναι αγορά από το ταξίδι της στην Κένυα τον Ιούλιο- η Ζέτα θυμήθηκε τις μέρες της στο modeling και πήρε πολλές και διαφορετικές πόζες. Κι έπαθε αυτό που βγαίνουν όλες καλές και δεν ξέρεις μετά ποια να διαλέξεις για να ποστάρεις.

Τις έβαλε όλες. Κι έγραψε: «Δεν ήρθα με το τροχόσπιτο, αλλά πολύ θα ήθελα να φύγω μ’αυτό! Δυο μερεμέτια θέλει και είναι έτοιμο. Προς το παρόν είπα να βγάλω 1,2 τρεις, πέντε, δεκαπέντε φωτογραφίες, στα διαλείμματα από τις βουτιές!»

Κι αν και δεν αποκάλυψε που βρίσκεται υπήρξαν πολλοί που αναγώνρισαν την παραλία -θαμώνες και οι ίδιοι- και στα σχόλια αποκάλυψαν πως βρίσκεται στην Κύθνο στην παραλία Μαυριάνου.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 11:51