Από το GNTM στην πασαρέλα του Georgio Armani και σε καμπάνια του Calvin Klein

Από το GNTM στην πασαρέλα του Georgio Armani και σε καμπάνια του Calvin Klein
Από την Αμαλιάδα στις πασαρέλες και τα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Model material από τα 19 του χρόνια - κι ας μην το ήξερε- πλέον στα 23 σαρώνει στο εξωτερικό. Και να φανταστεί κανείς ότι δεν ήταν ο νικητής του κύκλου του GNTM στο οποίο συμμετείχε.

‘Εφτασε βέβαια στον τελικό αλλά τερμάτισε τελευταίος σε αυτόν και είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν είναι πάντα οι νικητές αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν μια λαμπρή καριέρα στον χώρο που κυνηγάνε.
Το έχουμε δει πολλαπλές φορές και σε διαφορετικά talent shows και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τα πρόσωπα και τα ονόματα αλλάζουν απλά.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στις οντισιόν του GNTM 3 το 2020 ξεχώριζε. Και όχι μόνο για την εντυπωσιακή του αναμφισβήτητη εμφάνιση. Αυτό το παιδί είχε κάτι ξεχωριστό.
Και σίγουρα είχε και προσωπικότητα όσο ανώριμος κι αν ήταν λόγω του μικρού της ηλικίας του.

Ο Ανδρέας ήταν ένα 19 χρονο παιδί που μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, παίζοντας σε μια ομάδα μπάσκετ, χωρίς κάποιο στόχο στον χώρο του modeling μέχρι που ένα τυχαίο γεγονός του άνοιξε μια πόρτα που δεν φανταζόταν καν. Μέχρι τότε σπούδαζε στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

«Πήγα να βγάλω μια φωτογραφία δελτίου και ο φωτογράφος βλέποντάς με μου είπε. Εσύ πρέπει να γίνεις μοντέλο ή ηθοποιός. Έστειλα μια φωτογραφία από ένα πάρτι σε ένα πρακτορείο και τους άρεσα» είχε διηγηθεί ο ίδιος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βγαίνοντας από το GNTM3 και συνέχιζε:

«Με το που ξεκίνησα, έκανα την πρώτη μου δουλειά στο Μιλάνο. Εκεί περίμενα τυχαία στην ουρά και ενώ δεν επιτρεπόταν. Επειδή περίμενα πολλή ώρα μπήκα και τους άρεσα! Όλα ξεκίνησαν τυχαία και τυχαία, μου πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Όταν μου ήρθε το mail από την Τrussardi, ότι πήρα τη δουλειά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό».

Και κάπως έτσι βρίσκεται και στο show των μοντέλων. Ο ατίθασος χαρακτήρας του τον φέρνει πολλές φορές σε κόντρα με τους καθηγητές και τον coach Γιώργο Καράβα, φτάνει όμως μέχρι τον μεγάλο τελικό τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά κάπου εκεί τελειώνει και η πορεία του στο παιχνίδι.

Συγκέντρωσε 72 βαθμούς και πήρε την τέταρτη θέση. Από εκεί και πέρα όμως είδε την καριέρα του να απογειώνεται. Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Ανδρέας είδε την καριέρα του να απογειώνεται.

Πασαρέλα για τεράστια brands της παγκόσμιας μόδας, όπως η Donatella Versace, ο Jaquemus, oi Dolce Gabbana και πιο πρόσφατα ο Georgio Armani, αλλά και φωτογραφήσεις σε ξένους τίτλους όπως η Vogue το GQ και το L’ Officiel ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε και καμπάνια των Calvin Klein Jeans με εκείνον ως πρωταγωνιστή.
Και είναι ακόμα στην αρχή.

{https://www.instagram.com/p/CnZViUpMTfL/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==_}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.06.2024 - 22:39