Κάντο σαν την Κατερίνα Καινούργιου. Φόρα το μαντήλι μαλλιών για μπλούζα

Κάντο σαν την Κατερίνα Καινούργιου. Φόρα το μαντήλι μαλλιών για μπλούζα
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η Κατείνα Καινούργιου είναι το απόλυτο fashion girl και εμέις παίρνουμε έμπνευση!

Με απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της, Super Katerina, και δε μπορούσαμε να μη δώσουμε μια extra σημασία στο outfit της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα, μας καλημέρισε στην εκπομπή δίνοντας μας το απόλυτο fashion tip που θα μας σώσει τώρα το καλοκαίρι.

Η Κατερίνα για την σημερινή της εμφάνιση επέλεξε ένα απλό τζιν παντελόνι, το οποίο και συνδύασε με ένα μαντήλι μαλλιών. Και αυτό ήταν! Η Κατερίνα υιοθέτησε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού και είναι το fashion girl της τηλεόρασης. Το μαντήλι μαλλιών που επέλεξε είναι με print μοτίβο και super δροσερό και αέρινο, με αποτέλεσμα να το καθιστά την ιδανική επιλογή για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Το fashion tip της Κατερίνας Καινούργιου για το καλοκαίρι

Η ίδια, ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής για το outfit of the day της: «Τζινάκι φόρεσα σήμερα κάτι απλό και θα σας πω γιατί έχω κάνει κάτι πολύ ωραίο. Αυτό που φοράω εδώ είναι μαντήλι. Μαντήλι που φοράμε στο κεφάλι, μαντήλι που φοράμε γενικότερα και το έχω δέσει πίσω στην πλάτη, μπορείτε να το βάλετε και με στηθόδεσμο, σαν μπλουζάκι το έχω κάνει. Τι εύκολα! Μπορείτε και εσείς να κάνετε τα μαντήλια που έχετε σπίτι τοπάκια, με ένα τζινάκι και είστε υπέροχες», δίνοντας μας το απόλυτο fashion tip για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

{https://www.instagram.com/reel/C8q3gzEK15t/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό της, αποτελώντας πολλές φορές το fashion inspo που αναζητάμε στην καθημερινότητά μας. Αν θες από κάπου να πάρεις έμπνευση για τις εμφανίσεις σου, τότε με κλειστά τα μάτια μπες στον προσωπικό λογαριασμό της Κατερίνας και όλο και κάτι θα βρεις. Έχει δημοσιεύσει αμέτρητα looks και σίγουρα θα βρεις εκείνο που ταιριάζει στην δική σου περίσταση.

kainourgiou db370

Τότε που η Κατερίνα είχε δανειστεί το φόρεμα του Νίκου Κοκλώνη και το φόρεσε ως...φόρεμα

Τώρα θα σε πάω πίσω και θα σου θυμίσω την εμφάνιση που είχε κάνει στην εκπομπή της το 2021, φορώντας ένα αντρικό σακάκι σαν…φόρεμα. Και όχι οποιοδήποτε αντρικό σακάκι, αλλά του στενού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, με το οποίο είχε δηλώσει ενθουσιασμένη «απειλώντας» τον ότι θα το δανειστεί για να το φορέσει και η ίδια, όπως και έκανε.

kainourgiou koklonis 0365e

Ο Νίκος Κοκλώνης, λόγω Χριστουγέννων, στο live του Σαββάτου που είχε πραγματοποιηθεί τότε το 2021, φορούσε ένα εντυπωσιακό χρυσό σακάκι κεντημένο με παγιέτες. Ένα πραγματικά υπέρλαμπρο σακάκι, το οποίο.... ζήλεψε η Κατερίνα Καινούργιου και δανείστηκε για την εμφάνισή της στην τότε εκπομπή της Δευτέρας που το φόρεσε ως φόρεμα. Ε είναι ή δεν είναι το απόλυτο fashion girl;

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 13:13