Υλικά
- 2 φλιτζ. αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 αβγά
- 2 φλιτζ. ζάχαρη
- 1/2 φλιτζ. αραβοσιτέλαιο
- Χυμός από ένα πορτοκάλι και το ξύσμα του
- 4-5 μήλα
Εκτέλεση
1. Φτιάχνετε τη ζύμη ανακατεύοντας το αλεύρι με το μπέικιν, τα 2 αβγά, το ένα φλιτζάνι ζάχαρη, το αραβοσιτέλαιο και το χυμό πορτοκαλιού με το ξύσμα.
2. Η ζύμη γίνεται αρκετά στεγνή και την απλώνετε στο ταψί καλύπτοντας και τα τοιχώματα, χωρίς να την πατήσετε ιδιαίτερα με τα δάχτυλα.
3. Από πάνω βάζετε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες, ρίχνετε από πάνω το δεύτερο φλιτζάνι ζάχαρη και την κανέλα.
4. Ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 180ο C.