Τι έχουμε:
- 1 συσκευασία Original Smoky BBQ Fajitas Old El Paso
- 3 φιλέτα κοτόπουλου
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά, πορτοκαλί, τριμμένη
- 1/2 φλιτζ. μαργαρίνη
Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, έως ότου ασπρίσουν.
Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα, αφήνουμε να κρυώσουν και τα ψιλοκόβουμε.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, έως ότου χρυσίσουν.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, το φακελάκι Original Smoky BBQ Fajita Spice Mix,
το μισό φακελάκι της Original Salsa Mild, την πιπεριά, ανακατεύουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, έως ότου απορροφηθούν τα περισσότερα από τα υγρά.
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Στρώνουμε σε ένα σκεύος μια πίτα τορτίγιας, βάζουμε από πάνω το μισό μείγμα του κοτόπουλου και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Σκεπάζουμε με μια δεύτερη πίτα τορτίγιας, απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα του κοτόπουλου και τέλος κλείνουμε με μια τρίτη πίτα τορτίγιας.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τη «σκεπαστή τορτίγιας» σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Με τα υπόλοιπα υλικά της συσκευασίας Original Smoky BBQ Fajitas Old El Paso μπορούμε να φτιάξουμε μια σκεπαστή πίτα τορτίγιας, αντικαθιστώντας το κοτόπουλο με κιμά, μοσχαρίσιο.
Το κατάλληλο συνοδευτικό: Μπίρα παγωμένη.