Υλικά
- 1 μικρό άσπρο λάχανο
- 2 ξινόμηλα
- 1 καρότο
- 3 κουτ. σούπας σταφίδα
- 3 κουτ. σούπας καρύδια ελαφρά ψημένα
- 2 κλωνάρια σέλερι
- Αλάτι
- Άσπρο πιπέρι
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβετε το λάχανο (τα χοντρά κοτσάνια τα πετάτε) και το σέλερι.
2. Πλένετε καλά τα μήλα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε αρκετά ψιλά. Τρίβετε το καρότο στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
3. Στη συνέχεια τα βάζετε όλα μαζί σε μπολ, προσθέτετε τις σταφίδες και τα καρύδια και τα ανακατεύετε.
4. Αναμειγνύετε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, αλατοπιπερώνετε και τα προσθέτετε στα λαχανικά. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.