Χταποδοκεφτέδες

17.08.2011

(Από την Κάλυμνο)

Υλικά

  • 2 χταπόδια μικρά
  • Ψωμί
  • Αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κρεμμύδι
  • Σκόρδο

Εκτέλεση
1. Βάζετε τα χταπόδια στο μούλτι και τα πολτοποιείτε, μουλιάζετε το ψωμί και το στραγγίζετε καλά. Αφήνετε να στεγνώσουν καλά.

2. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά και τα ζυμώνετε. Στο τέλος προσθέτετε το αλεύρι και αφού γίνει μια σφιχτή ζύμη, πλάθετε τους κεφτέδες και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Σημείωση: Δεν χρειάζεται να ρίξετε πολύ αλάτι.