Ένα "παντεσπάνι" για ψαγμένους μάγειρες

03.02.2010
Το ανακαλύψαμε τυχαία, αλλά γίναμε τακτικοί επισκέπτες του για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Μιλάμε για το Pandespani, το μαγειρικό blog με τις δοκιμασμένες συνταγές που απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από κάποιες νέες γευστικές ιδέες.

Το ανακαλύψαμε τυχαία, αλλά γίναμε τακτικοί επισκέπτες του για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Μιλάμε για το Pandespani, το μαγειρικό blog με τις δοκιμασμένες συνταγές που απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από κάποιες νέες γευστικές ιδέες.

Μέσα από τις σελίδες του ανακαλύπτουμε όλα τα μυστικά της επιτυχίας κάθε συνταγής, μαζί με τις ιδανικές αναλογίες, την ιστορία, αλλά και τις διάφορες παραλλαγές της. Παράλληλα, μαθαίνουμε τα κόλπα για την κατάλληλη προετοιμασία των υλικών, παίρνουμε ιδέες σερβιρίσματος και σημειώνουμε χρήσιμες διευθύνσεις που κάνουν τη διαφορά στον ουρανίσκο μας.

Καινούργιες προτάσεις για γλυκά και αλμυρά, φαγητά και ποτά δημοσιεύονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Pandespani στους δύο μήνες της ύπαρξης του, τροφοδοτώντας το ακόρεστο μαγειρικό μας ένστικτο με νέες προκλήσεις.

Και για να σας ανοίξουμε ακόμη περισσότερο την όρεξη αντιγράφουμε: "Καραμελωμένες πατάτες φούρνου με τη φλούδα τους ή χωρίς", "Μαγιονέζα yummy σε χρόνο dt", "Σουφλέ με δασμάσκηνα", "Κοτόπουλο κοκκινιστό με πουρέ - η συνταγή της μαμάς", "Κολοκυθόσουπα με κανέλα". Αυτά και πλήθος άλλα πιάτα, συνοδευόμενα από τις ιδιαίτερα ορεκτικές φωτογραφίες τους, μας κλείνουν το μάτι και μας οδηγούν κατευθείαν στην κουζίνα για να τα τολμήσουμε και να τα κατακτήσουμε.

Γι' αυτό, προσοχή: μην μπείτε στο blog πεινασμένοι! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για βουλιμικό επεισόδιο! Αντίθετα, φροντίστε να έχετε τσιμπήσει κάτι ελαφρύ πριν, όπως αρμόζει σε κάθε μάγειρα που σέβεται τον εαυτό του όταν ετοιμάζεται να εμπλακεί σε ένα δημιουργικό όργιο και αφεθείτε στην απόλαυση. Αυτό το "παντεσπάνι" είναι μια εμπειρία από μόνο του.

Info: http://pandespani.com/

Από τη Μαριλένα Φραγκιάδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ