Υλικά
- 1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
- 1 ματσάκι ραπανάκια κομμένα σε φετούλες
- 2 φλιτζ. χοντροκομμένα φύλλα από πράσινη σαλάτα
- 2 φιλέτα κοτόπουλο με πέτσα
- 1 φλιτζ. σάλτσα πέστο
- 4 φέτες χωριάτικο ψωμί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αλείφετε με λάδι και αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα. Τα ψήνετε σε ζεστό μπάρμπεκιου μέχρι να έχουν τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις.
2. Κάνετε το ίδιο με το ψωμί.
3. Βγάζετε το ψωμί και τα φιλέτα από τη φωτιά, τα τοποθετείτε σε πάγκο κοπής και τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια.
4. Ανακατεύετε σε ένα βαθύ μπολ τα λαχανικά με το ψωμί και το κοτόπουλο.
5. Περιχύνετε με τη σάλτσα πέστο και σερβίρετε.