ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 λεπτά
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 20 ημέρες
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 1 κουτ. σούπας άνηθο
- 50 γρ. blue cheese
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε το φρέσκο βούτυρο με το blue cheese σε ένα μπολ. Θα πρέπει το βούτυρο και το τυρί να είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για να δουλεύονται άνετα με πιρούνι. Βάζουμε το βούτυρο για μία ώρα στο ψυγείο πριν το χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να βάλουμε λίγο από αυτό το βούτυρο σε κοτόπουλο πριν ή μετά το μαγείρεμα, δίνοντάς του την πικάντικη γεύση του blue cheese.