ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 λεπτά
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 20 ημέρες
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 2 κουτ. σούπας εστραγκόν
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία περιβάλλοντος ώστε να μπορεί να δουλευτεί με πιρούνι. Προσθέτουμε το εστραγκόν αφού πρώτα το ψιλοκόψουμε. Αναμειγνύουμε καλά ώστε να πάει παντού. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα βάζο και μετά για μία ώρα στο ψυγείο. Συνοδεύει ιδανικά τα πιάτα με ψάρι.